Homepage  / Vedete străine

Sarah Shahi și Adam Demos, actorii din serialul „Sex/Life” de pe Netflix, formează un cuplu și în realitate

Sarah Shahi și Adam Demos, actorii din serialul „Sex/Life” de pe Netflix, formează un cuplu și în realitate
18

de Roxana Mirea,

Sarah Shahi și Adam Demos au dat viață personajelor Billie Connelly și Brad Simon din serialul „Sex/Life”, de pe Netflix. Serialul are foarte multe scene explicite și clar face parte din categoria celor care nu trebuie urmărite cu părinții. Totuși, chimia dintre Sarah Shahi și Adam Demos a trecut dincolo de micile ecrane, iar cei doi actori și-au bucurat fanii când au confirmat că formează un cuplu și în viața reală.

Sarah Shahi și Adam Demos, actorii din „Sex/Life”, formează un cuplu

„Sex/Life” este unul dintre cele mai hot seriale de pe Netflix, iar personajele principale au câștigat rapid simpatia fanilor. Serialul „Sex/Life”, de la Netflix, urmărește o femeie căsătorită, mamă a doi copii (Billie Connelly, interpretată de Sarah Shahi), aflată într-o continuă rememorare a trecutului sălbatic, de dinainte de căsătorie, ceea ce îi readuce la suprafață dorințe adânc îngropate. Producția cu Sarah Shahi, Adam Demos și Mike Vogel este PLINĂ de scene amoroase sau nerecomandabile minorilor, cum e aceea în care Adam (Brad Simon) iese gol într-o secvență la duș pușcă.

Chimia dintre Sarah Shahi și Adam Demos de pe platourile de filmare a fost palpabilă. Totuși, cine s-ar fi gândit că cei doi vor ajunge să formeze un cuplu și în viața reală? Ei bine, aflați că este adevărat. Sarah Shahi și Adam Demos, actorii din „Sex/Life” de la Netflix, trăiesc o frumoasă poveste de iubire și în realitate.

Sarah Shahi și Adam Demos s-au îndrăgostit la filmările pentru „Sex/Life”

Sarah Shahi, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că din momentul în care l-a întâlnit pe Adam, în vârstă de 36 de ani, în cabina de machiaj, a simțit că își dorește ceva mai mult.

Ne-am întâlnit în cabina de machiaj și ne-am înțeles din prima. Avem exact aceleași gusturi în muzică. Aceleași gusturi la whiskey și tequila și am fost dată tare pe spate de el ca persoană și tot ce știam era că îmi doream mai mult”, a declarat actrița.

Diferența de vârstă dintre ei nu a fost un impediment. În plus, Sarah tocmai finalizase divorțul de actorul Steve Howey, după 11 ani de căsnicie. Toate acestea, dar și faptul că actrița are 3 copii, nu par să îl deranjeze pe Adam Demos.

149510653_251075243304590_6015211225695608742_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Sarah Shahi, declarație de dragoste pentru Adam Demos

Sarah Shahi și Adam Demos s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare de la „Sex/Life”. După ce filmările s-au încheiat, cei doi și-au continuat povestea de dragoste în viața reală. În plus, cei doi își fac diverse declarații de dragoste pe Instagram. Cu ocazia zilei de naștere a lui Adam Demos, Sarah Shahi a publicat o fotografie cu ei doi, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

Nu sunt sigură cum doi oameni aflați la colțuri opuse ale lumii pot avea atât de multe în comun, le-a fost predestinat să se întâlnească, au fost făcuți unul pentru celălalt. Dar știu sigur că mi-am întâlnit sufletul-pereche. Știu că mi-am întâlnit cel „pentru totdeauna’. Știu că nu am iubit niciodată mai profund, mai puternic, mai feroce. Știu că sunt mai mult decât recunoscătoare pentru el. Știu că l-am iubit cu 1000 de vieți înainte și îl voi iubi 1000 de vieți de-acum încolo. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris actrița din „Sex/Life” pe Instagram.

Între timp, Adam nu a putut lăsa nici el ca ziua de naștere a iubitei lui să treacă neobservată. Actorul a sărbătorit aniversarea Sarei cu o postare foarte drăguță.

„La mulți ani, iubito. Te iubesc. Tu ești totul”, a scris Adam Demos.

Sarah Shahi și Adam Demos au revăzut împreună o scenă din „Sex/Life”

Pe de altă parte, la un  momentul dat, cei doi actori au revăzut împreună o scenă plină de pasiune din serialul „Sex/Life”, de pe Netflix. Mai exact, este vorba despre scena care a avut loc în piscină și care, cu siguranță, a făcut ca pulsul fanilor s-o ia razna. Ei bine, nu doar cei care au urmărit serialul s-au confruntat cu această problemă, dar și cei doi actori, care au fost protagoniștii scenei respective.

Da, sunt tulburat. Mi-a crescut pulsul”, a spus Adam, în timp viziona alături de iubita lui scena filmată la piscină.

 Pe de altă parte, Sarah și-a acoperit fața cu mâinile, înainte de a spune: „Asta este așa de ciudat”.

Relația dintre Sarah Shahi și Adam Demos pare a fi una destul de serioasă, mai ales că actrița și-a tatuat pe deget litera „A”, inițiala numelui iubitului ei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton