Homepage  / Vedete străine

Sarah Snook, actrița din Succesiunea, a născut. Prima imagine cu bebelușul

Sarah Snook, actrița din Succesiunea, a născut. Prima imagine cu bebelușul
8

de Roxana Mirea,

Sarah Snook și-a luat rămas bun de la serialul „Succesiunea”, dar sărbătorește un nou capitol din viața ei. Se pare că actrița și soțul ei, Dave Lawson, au devenit părinții primului lor copil. Sarah Snook a născut și a publicat prima imagine cu bebelușul.

Sarah Snook, actrița din „Succesiunea”, a născut

Sarah Snook a născut! Actrița a devenit mamă pentru prima dată, aducându-l pe lume pe copilul ei și al comediantului australian Dave Lawson. Vestea a fost împărtășită chiar de actrița din serialul „Succession” prin intermediul contului ei de Instagram.

„Este greu de exprimat ce a însemnat acest serial pentru mine”, a scris Snook în descriere în dreptul unei fotografii în care apare împreună cu bebelușul ei, urmărind celebrul serial HBO. „Locurile în care am ajuns să merg, talentul imens cu care am ajuns să lucrez… mi se rupe inima că totul s-a terminat. Dar inima mea a trebuit să fie atât de plină de toate amintirile, momentele frumoase, provocările și triumfurile, pentru a putea să se rupă de tot… așa că asta mă face să fiu recunoscătoare. Faptul că am fost binecuvântată să mă alătur acestei aventuri nebunești va fi un punct culminant al carierei, care, fără îndoială, va fi greu de depășit. Sunt atât de de mândră de munca grea a tuturor, sezon după sezon: cu toții am pus ștacheta foarte sus unii pentru alții, apoi am depășit-o și am excelat, în fiecare departament.”

„Prieteniile, scenariile, locațiile, replicile, diminețile devreme, schimbările de ultimă oră, toate suișurile și coborâșurile: o să-mi lipsească toate astea. Oamenii din acest serial sunt o gașcă talentată și sunt mândră că am lucrat alături de ei, dar cel mai mult îmi vor lipsi oamenii”, a continuat ea. „Tocmai am urmărit ultimul episod al ultimului sezon al unui lucru care mi-a schimbat viața. Iar acum, viața mea s-a schimbat din nou. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și susținerea.”

Bebelușul a venit pe lume după ce vedeta din „Succession” și-a dezvăluit sarcina pe covorul roșu la premiera celui de-al patrulea și ultimul sezon al serialului de succes HBO, în luna martie. Viitoarea mamă și-a arătat burtica în timp ce purta o salopetă neagră, acoperită cu o jachetă metalică. La momentul respectiv, ea era însărcinată în 32 de săptămâni, confirmând că a terminat serialul în timp ce aștepta un copil.

‘Succession’ Season 4 New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton