Homepage  / Știri

Sarmalele Reci, concert de aniversarea Club A

Sarmalele Reci, concert de aniversarea Club A

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_40572" align="alignleft" width="300" caption="Foto: Alexandra Dinca"][/caption]

Pe 9 februarie, trupa de rock “Sarmalele Reci” vor susţine un concert de zile mari cu ocazia aniversării a 40 de ani de Club A în Bucureşti.

Astfel, de la ora 23.00, Andras Zoltan, Emil Viciu, Dan Georgescu, Gabi Drăgan şi Mircea Horvat se întâlnesc cu publicul studenţesc din Club A. De data aceasta nu este deloc o repetiţie, ci un concert foarte serios. Sarmalele Reci vin să le explice studenţilor lucruri esenţiale şi “chiar să le predea câteva cursuri: puţină botanică – ”Ana are mere”, chimie – ”Cocktail Molotov”, ecologie – “Violeta duce găleata la gunoi”, economie – “Mi-a făcut tata firmă”, geografie – “Blonda din blocul meu”, telecomunicaţii – “Telefonul nu mai sună” şi din nou chimie – “Un şpriţ de vară””.

“Vremurile s-au schimbat, “Sarmalele” sunt tot acide, au gust de ironie, îndulcite cu un strop de romantism, dar fiecare îşi alege aroma proprie din ele: optimism sau sămânţă de revoltă. La 17 ani de la înfiinţarea trupei, doar din punct de vedere muzical, trupa a câştigat maturitate”, spun cei de la Sarmalele Reci.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton