Homepage  / Vedete străine

Sărutul care i-a schimbat viața lui Rebel Wilson. Cum a descoperit că are o altă orientare sexuală

Sărutul care i-a schimbat viața lui Rebel Wilson. Cum a descoperit că are o altă orientare sexuală
6

de Roxana Mirea,

Rebel Wilson a anunțat, în iunie 2022, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram, că trăiește o nouă poveste de iubire. Starul din „Senior Year” a luat pe toată lumea prin surprindere cu fotografia în care apare alături de jumătatea ei, o femeie. Acum, Rebel Wilson a vorbit despre sărutul care i-a schimbat viața și cum a descoperit că are o altă orientare sexuală.

Rebel Wilson, despre sărutul care i-a schimbat viața

Ultimul sărut de pe ecran al lui Rebel Wilson a avut unele efecte în viața reală. Actrița australiană, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit pentru The Hollywood Reporter că a fost neliniștită și a avut emoții să o sărute pe Charlotte Gainsbourg, colega ei de platou, în timpul filmărilor pentru filmul „The Almond and the Seahorse”.

Nu mai sărutasem niciodată o femeie, așa că mă gândeam: ‘Doamne, cum o să meargă?'”. a declarat Wilson, în vârstă de 42 de ani.

Rebel Wilson joacă în „The Almond and The Seahorse” rolul unei arheologe al cărei soț a suferit un traumatism cerebral, ceea ce o determină să înceapă o aventură. Wilson a dezvăluit că personajul trebuia să fie un bărbat, dar a sugerat ca personajul să fie interpretat de o femeie, înainte ca Gainsbourg, în vârstă de 51 de ani, să primească în cele din urmă rolul.

„Nu știu de ce am spus asta, dar am simțit că ar putea funcționa„, a spus ea. „Avusesem un fel de situație cu o femeie înainte, nu o relație sexuală și nu ne sărutasem sau altceva. Dar apoi a venit vorba de sărutul cu Charlotte. Nu am crezut că este o problemă atât de mare sau ceva de genul ăsta.”

USA – Vanity Fair Oscar Party – Beverly HillsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Rebel Wilson: „Mi-au schimbat complet viața amoroasă”

Dar când a venit timpul pentru marea scenă, Wilson a spus că sărutarea unei femei pe plan profesional a determinat-o să ia în considerare să facă asta și în viața personală.

„Dacă nu aș fi avut experiența cu Charlotte sau experiența cu cealaltă femeie, nu știu dacă aș fi cunoscut-o vreodată pe [partenera Ramona Agruma]. Faptul că am avut aceste experiențe mi-a deschis inima la această posibilitate. Sunt recunoscătoare pentru acele două experiențe. Mi-au schimbat complet viața amoroasă”, a declarat Wilson.

Filmul a fost filmat în 2021, iar ea a întâlnit-o pe Ramona Agruma la sfârșitul anului, a precizat Wilson. Wilson și Agruma sunt părinții unei fetițe nou-născute, Royce Lillian, care a venit pe lume luna trecută prin intermediul unei mame surogat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton