Homepage  / Articole

Sărutul lui Huidu, aproape de a nu se petrece

Sărutul lui Huidu, aproape de a nu se petrece

de Redactia Tvmania

Cârcotaşul Şerban Huidu a uimit asistenţa de la Premiile TVmania cu momentul inopinat de tandreţe împărţit cu Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Liviu Vârciu.


.
Huidu a spus că vrea să ştie cum e să fii în pielea ultimului, şi-a aranjat atent freza, şi-a schimbat accentul şi a îmbrăţişat-o cu foc pe cea care urma să-i înmâneze premiul pentru „Cea mai bună emisiune de satiră”, însă momentul a fost la un pas de a nu se întâmpla.

De fapt, Adelina ar fi trebuit să înmâneze premiul pentru „Cea mai bună emisiune-tabloid”, însă amfitrionul serii, actorul Marius Florea Vizante, i-a încurcat pe cei care anunţau câştigătorii şi a pus-o pe vedeta Kanal D în locul lui Doru Octavian Dumitru, care era „responsabil” iniţial de categoria emisiunii de satiră.

Când a ajuns în sfârşit pe scenă, pentru a decerna trofeul la secţiunea pentru care era programată Adelina, Dumitru a şi glumit pe seama momentului, întrebându-se dacă Huidu ar fi fost la fel de pătimaş cu el!
.
A vrut o rochie mai „cuminte”

La Gala Premiilor TVmania 2010, Adelina a purtat o rochie creată de Ştefania Caragea special pentru ceremonie, în vreme ce pantofii săi fuseseră cumpăraţi de la Milano.

Piesa vestimentară care a atras atenţia tuturor bărbaţilor de la eveniment şi i-a sucit, probabil, minţile lui Huidu a fost creată pentru a fi purtată fără jupă, însă Adelina i-a cerut creatoarei să o modifice în acest sens, pentru a nu ieşi atât de mult în evidenţă.

“Nu aveam cum să apar chiar aşa, românul înţelege întotdeauna altfel”, a zis Adelina, gazda emisiunii “D-Paparazzi”, de la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton