Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scandal în lumea telenovelelor! Un cunoscut actor a fost acuzat de complicitate la agresiune sexuală

Scandal în lumea telenovelelor! Un cunoscut actor a fost acuzat de complicitate la agresiune sexuală

de Redactia Tvmania

De câteva săptămâni s-a iscat un scandal de anvergură în lumea telenovelelor! Un actor pe care l-am văzut și pe micile ecrane din România este acuzat de complicitate la agresiune sexuală, iar urmările au fost pe măsură!

Este vorba de Gonzalo Peña, pe care până acum l-am putut urmări în telenovelele „Blind date”, „Suflete pierdute”, „Raze de lună” sau „Dimineți lângă tine”. 

Pe 5 martie, o tânără pe nume Daniela Berrel a anunțat că a fost agresată sexual de un bărbat pe nume Eduardo Ojeda, susținut de actorul de telenovele Gonzalo Peña, acesta din urmă devenind complice. Autoritățile mexicane l-au arestat pe primul și se studiază posibila implicare a actorului. Imediat după aflarea veștilor, compania Televisa l-a suspendat pe Gonzalo, care filma pentru telenovela „Que le pasa a mi familia?”, cu Mane de la Parra și Eva Cedeño în rolurile principale

Pentru că procesul legal continuă și până în momentul de față nu a fost luată nicio hotărâre în privința acțiunilor lui, Juan Osorio, producătorul telenovelei, l-a concediat din proiect și a comunicat că va încerca să găsească un înlocuitor. 

 „Am început castingul; vom vedea actorii și vom lua o decizie”, a informat Juan Osorio, producătorul telenovelei anterior menționate. „Am spus întotdeauna că greșelile se plătesc scump și cred că în acest moment, Gonzalo [Peña] nu și-a imaginat niciodată consecințele [acestei acțiuni].”
Producătorul a dezvăluit că a trebuit să „ia decizii” pentru a rezolva diferitele conflicte din cauza plecării neașteptate a actorului. „A fost foarte dificil, deoarece avem deja scene avansate; trebuie să intervenim asupra scenariului de urgență”, a avertizat el.

Juan Osorio a dezvăluit că în aceste zile va avea deja actorul înlocuitor și, săptămâna viitoare, va începe înregistrările cu el. Juan Osorio nu știe cum se ocupă Gonzalo Peña de această situație pentru că nu au vorbit.

„Din ziua în care a fost concediat de către companie, nu am avut deloc contact cu el”, a explicat celebrul producător.

Dacă este găsit vinovat ar putea fi condamnat la 24 de ani de închisoare! 

În cadrul unei intervenții televizare, avocatul victimei a precizat că, în cazul în care Gonzalo Peña va fi găsit vinovat, ar putea petrece până la 24 de ani de închisoare:

„Infracțiunea stipulată în codul penal are în vedere o pedeapsă cuprinsă între 12 și 24 de ani. Nu vor fi eliberați pe cauțiune dacă vor fi găsiți vinovați”, a zis avocatul făcând referire la ambii bărbați implicați în agresiunea sexuală.

 
Pentru că actorul este de origine spaniolă și există posibilitatea ca acesta să părăsească Mexicul pentru a se întoarce în țara natală, același avocat a explicat că Interpolul ar putea interveni:
„Credem că procuratura face deja aceste aranjamente pentru ca Interpol să activeze cartonașul roșu și, dacă va trece frontiera, să poată fi arestat”.
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton