Homepage  / Vedete străine

Scandal iscat de documentarul lansat de Selena Gomez. Artista a omis să o menționeze pe cea care i-a donat un rinichi

Scandal iscat de documentarul lansat de Selena Gomez. Artista a omis să o menționeze pe cea care i-a donat un rinichi
6

de Cătălina Matei,

La doar câteva zile de la mult mediatizata lansare a documentarului despre viața Selenei Gomez, cu toate cumpenele prin care aceasta a trecut până acum, artista s-a trezit în mijlocului unui scandal. Unii dintre fanii săi sunt indignați că celebra actriță a uitat  s-o menționeze pe cea care i-a donat un rinichi când s-a aflat în cea mai neagră cumpănă a vieții.

Pe 4 noiembrie, Selena Gomez a lansat documentarul „My Mind & Me”, care cuprinde momente din viața privată a artistei și e regizat de Alek Keshishian, cel care s-a ocupat și de  documentarul despre viața Madonnei, unul dintre cele mai bune din industria muzicală.

În documentarul disponibil pe Apple+, accentul este pus, în special, pe problemele psihice pe care Selena Gomez le-a întâmpinat pe parcursul carierei sale.

După lansare, la doar câteva zile, au apărut și primele discuții aprinse în jurul producției. Din documentar lipsește orice mențiune la unul dintre cele mai importante momente din viața Selenei. În 2017, după ce a fost dagnosticată cu lupus, actrița Francia Raisa i-a donat Selenei Gomez un rinichi. La momentul respectiv, cedeta Disney a detaliat  drama prin care a trecut și cum prietena sa de peste 10 ani, Francia, i-a fost alături. Tocmai de aceea o și numea „sora ei”.

În același timp însă, într-un interviu apărut pentru publicația „Rolling Stones” zilele trecute, Selena a a spus că cea mai bună prietenă a sa din industrie este Taylor Swift.

Potrivit Daily Mail, Francia Raisa s-a înfuriat și i-a dat Selenei ”Unfollow” pe rețelele de socializare la doar o zi de la apariția documentarului.

Tensiunea dintre cele două a fost și mai tare alimentată în momentul în care, duminică, Selena Gomez a lăsat un comentariul la o postare TikTok care discuta cum Francia a tăiat legăturile de prietenie online: ”Regret că nu am menționat fiecare persoană pe care o cunosc”.

Francia și Selena nu sunt la prima lor dispută după transplantul efectuat îm 2017. La doar un an după, donatoarea a acuzat-o pe cântăreață că nu are grijă de sănătatea ei, că a început să consume alcool după ce a primit rinichiul și că are un stil de viață nesănătos. Însă lucrurile păreau a se fin îndreptat în 2021, după ce Raisa a detaliat în online cum s-a desfășurat intervenția de donare a rinichiului.

Selena Gomez suferă de tulburare bipolară

În urmă cu patru ani, Selena Gomez a început să audă voci, ceea ce i-a declanșat o criză psihotică. Devenise paranoică și a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. Ea a povestit în documentarul lansat recent faptul că din cauza numărului mare de medicamente administrate, ar putea să nu mai fie capabilă să procreeze. Mai grav, ea a dezvăluit că i-a trecut prin minte să se sinucidă.

În cele din urmă, a ajuns la dezintoxicare, unde a intrat în legătură cu un nou psihiatru, a cărui strategie a fost să îi reducă numărul mare de medicamente pe care aceasta ajunsese să și le administreze. „A fost nevoie de multă muncă grea până am ajuns să accept că sunt bipolară, și să învăț cum să mă descurc cu asta, pentru că nu poate să dispară”, a mărturisit actrița.

Lupusul eritematos sistemic este o afecțiune autoimună cronică, inflamatorie care apare atunci când sistemul imunitar al organismului produce anticorpi îndreptați împotriva propriilor structuri (țesuturi și organe). Inflamația cauzată de lupus poate afecta articulațiile, pielea, rinichii, celulele sanguine, creierul, inima și plămânii.

Captures d’écran du documentaire „Selena Gomez : My Mind & Me” diffusé sur Apple Tv+Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton