Homepage  / Televiziune

Scandal la Bravo, ai stil! 2023. Ce acuzații grave își aduc două concurente

Scandal la Bravo, ai stil! 2023. Ce acuzații grave își aduc două concurente
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!” este difuzată astăzi, 5 iulie 2023, iar între două concurent a izbucnit un scandal de proporții. Iată cu au ajuns Iris si Jasmine să fie la cuțite și ce acuzații grave își aduc.

Scandal la Bravo, ai stil! – 5 iulie 2023

Pentru fanii emisiunii „Bravo, ai stil!„, ediția de astăzi, difuzata la 19:00, la Kanal D2 , vine cu o dezvăluire surprinzătoare. Iris și Jasmine, două dintre concurente, se află în centrul unei controverse aprinse legate de acuzațiile aduse de Jasmine lui Iris, conform carora aceasta din urmă ar avea ajutor din partea profesorului său în alcatuirea styling-urilor prezentate în cadrul competiției.

Eu nu vreau să mă angajez în vreo discuție sau să fiu vreo secundă asociată cu astfel de persoane, nici măcar în contradictoriu nu îmi doresc. Nu spun că a denigrat pe cineva, dar mi se pare o lipsă de respect… Putea să facă orice își dorea ea, dar să nu-l implice în mod direct pe domnul profesor”, a raspuns Iris cu lacrimi in ochi, la acuzatiile facute de Jasmine.

jasmine-la-bravo-ai-stilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Pe de altă parte, Jasmine a fost vehementă, susținând afirmatiile acuzatoare la adresa lui Iris. „Asta am spus și îmi susține afirmația. Nu am vrut să jignesc pe nimeni, nu are legătură cu dânsul, ci cu faptul că tu acuzi concurente că ar fi ajutate, că eu am acest avantaj față de celelalte concurente, că aș fi ajutată și prin faptul că știu mai multe persoane din online, că am acces la anumiți designeri…”

Întreaga situație a generat o polarizare a concurentelor și a publicului, iar ediția de astăzi va oferi o perspectivă mai amplă asupra acestui conflict. Telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre acuzațiile aduse lui Iris și să urmărească discuția dintre cele doua concurente de la „Bravo, ai stil!”.

Nu ratați ediția de astăzi, 5 iulie 2023, a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2 pentru a afla mai multe despre controversa dintre Iris și Jasmine și pentru a fi martorii evoluției acestei situații tensionate.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton