Homepage  / Vedete străine

Scandal la nunta lui Britney Spears! Cum a încercat fostul soț să ruineze evenimentul

Scandal la nunta lui Britney Spears! Cum a încercat fostul soț să ruineze evenimentul
7

de Roxana Mirea,

Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul ei, Sam Asghari, joi seară, 9 iunie. Pe lista de invitați, s-au aflat multe nume de celebrități, însă lipsa unor persoane important, cum ar fi băieții artistei, n-au trecut neobservate. Pe de altă parte, nunta lui Britney Spears nu a fost lipsită de incidente nefericite. Fostul ei soț, Jason Alexander, a venit neinvitat și a încercat să strice evenimentul.

Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul ei, Sam Asghari

Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul ei, Sam Asghari, joi seară, în curtea vilei sale din Thousand Oaks, California. Lista de invitați, plină de vedete, i-a inclus pe Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore și Donatella Versace, cea care a creat rochia lui Spears pentru nunta ei de basm.

Au fost prezenți și avocatul miresei, fostul procuror federal Mathew Rosengart, precum și dansatorii de rezervă de la show-ul „Piece of Me” din Las Vegas.

Cu toate acestea, părinții lui Britney Spears, Jamie Spears și Lynne Spears, și sora ei, Jamie Lynn Spears, nu au fost prezenți – și nici fiii ei, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, în vârstă de 15 ani. Fratele ei, Bryan Spears, a fost singurul membru apropiat al familiei care a fost prezent.

Spears, în vârstă de 40 de ani, și Asghari, în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în septembrie 2021, după aproape cinci ani de relație.

După ce actorul a cerut-o în căsătorie, artista s-a apucat rapid de redactat un contract prenupțial cu ajutorul unui avocat specializat în dreptul familiei, potrivit documentelor obținute la vremea respectivă de Page Six.

Sony Pictures’ „Once Upon a Time…in Hollywood” World PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Fostul soț al lui Britney Spears a vrut să sctice nunta

Ziua cea mare a început haotic, deoarece primul soț al lui Britney Spears, Jason Alexander, a fost arestat în fața casei ei, joi după-amiază, după ce a încercat să intre la nuntă. Cântăreața a fost în stare șoc după ce Alexander a încercat să intre neinvitat la nunta ei cu Sam Asghari, după cum a declarat o sursă pentru Page Six.

„Britney este zguduită, dar nu vrea să se lase doborâtă de acest lucru”, a spus sursa înainte de ceremonia de căsătorie.

Din fericire, toată lumea este în siguranță, iar Jason nu se mai află pe proprietate”, a adăugat sursa.

Poliția din comitatul Ventura l-a arestat pe Alexander, în vârstă de 40 de ani, joi după-amiază, după ce s-a prezentat la vila lui Spears și a reușit să intre înăuntru.

Alexander, care a fost căsătorit cu Spears timp de doar 55 de ore în 2004, a intrat live pe Instagram în timp ce urca la etajul al doilea al casei și apoi în interiorul cortului în care a avut loc nunta. Alexander a fost auzit prezentându-se ca fiind „primul soț” al lui Spears și a spus că a venit „pentru a distruge nunta”.

După ce poliția i-a pus cătușele lui Alexander și l-a luat în custodie, avocatul artistei a declarat pentru Page Six că „lucrează îndeaproape cu forțele de ordine pentru a se asigura că domnul Alexander este urmărit în mod agresiv în toată măsura legii”.

Aceasta este a treia nuntă pentru Britney Spears. A mai fost căsătorită și cu Kevin Federline între 2004 și 2007. Din relația lor, au venit pe lume Sean Preston și Jayden James.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton