Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scandal la petrecerea aniversară a actriței Özge Özpirinççi („Femeie în înfruntarea destinului”). A fost chemată poliția!

Scandal la petrecerea aniversară a actriței Özge Özpirinççi („Femeie în înfruntarea destinului”). A fost chemată poliția!

de Redactia Tvmania

Pe 1 aprilie, actrița Özge Özpirinççi a împlinit 35 de ani și a invitat acasă câțiva prieteni – printre ei, Kıvanç Tatlıtuğ cu soția. Petrecerea s-a terminat însă atunci când la fața locului a sosit poliția!

Ceea ce trebuia să fie un eveniment fericit s-a terminat urât și a enervat-o la culme pe actrița Özge Özpirinççi, pe care telespectatorii români o pot urmări în serialul „Femeie în înfruntarea destinului”, la Happy Channel.

Özge Özpirinççi a împlinit 35 de ani joia trecută, pe 1 aprilie, iar petrecerea aniversară, care a avut loc la un restaurant, s-a mutat apoi în grădina casei sale din cartierul Yeniköy din Istabul, unde actrița locuiește cu iubitul ei, actorul Burak Yamantürk.

Printre cei câțiva prieteni apropiați sosiți să-i ureze la mulți ani s-a numărat și Kıvanç Tatlıtuğ, venit cu soția, Başak Dizer (Özge și Kıvanç sunt parteneri într-un nou serial, „Bir Denizaltı Hikayesi”/„Povestea unui submarin”, pe care îl va difuza Netflix).

Însă petrecerea s-a terminat cu discuții și chiar scandal, totul detaliat în presa turcă, atunci când la fața locului au sosit forțele de ordine, care au verificat casa, însă nu au dat nici o amendă pentru că musafirii nu încălcaseră nici o regulă.

Știrea inițială informa că poliția a fost chemată de vecinii actriței, deranjați de muzica prea tare din grădină, însă Özge Özpirinççi a explicat că de fapt paparazzii înșiși au chemat poliția, supărați că invitații, toți celebrități, refuză să stea de vorbă cu ei!

În declarația urcată pe contul ei de Instagram, la stories, Özge Özpirinççi a explicat toată tărășenia și nu s-a ferit de cuvinte dure:

De-a lungul carierei mele, am încercat mereu să păstrez o relație respectuoasă cu tabloidele. Înainte eram supărată, dar acum încep să mă enervez. Petrecerea de ziua mea a început la un restaurant în aer liber și a continuat la noi în grădină, moment în care paparazzi s-au instalat în stradă și au început să facă fotografii. Când unul dintre prietenii mei a ieșit la ei să le spună că Burak (n.r. Burak Yamantürk, iubitul ei) le poate acorda un interviu, ei au răspuns „Vine toată lumea să vorbească cu noi, altfel stăm aici până dimineață”. Și apoi poliția ne sună la ușă în timp ce noi stăteam în grădină, cu muzica dată încet, ca să nu deranjăm pe nimeni”.

Iar actrița a continuat:

Din moment ce oamenii de la reviste, care erau de trei ori mai mulți decât oamenii din casă, nu au obținut ce și-au dorit, au încercat să rezolve situația chemând ei înșiși poliția și manipulând imaginile. Poliția a venit, a văzut că nu am făcut nimic greșit și a plecat. Iar noi, pentru că nu ne doream să fim fotografiați întruna, am intrat din grădină în casă și apoi am terminat petrecerea. Repet, de obicei îmi părea rău pentru lucruri de genul ăsta, dar acum sunt furioasă. Am vrut să mă explic pentru că lucrurile pot fi interpretate greșit dacă păstrăm tăcerea în fața știrilor de tip fake news și nu mai pot tolera astfel de întâmplări”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton