Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scandal monstru între Maite Perroni și Claudia Martin! Cele două actrițe de telenovele ajung în instanță

Scandal monstru între Maite Perroni și Claudia Martin! Cele două actrițe de telenovele ajung în instanță

de Redactia Tvmania

Un scandal de zile mari a pornit între actrițele de telenovele Maite Perroni și Claudia Martin („Fără privirea ta”)! Problemele sunt atât de mari încât Maite Perroni a decis să ajungă în instanță.

Presa tabloidă din Mexic vuiește în ultimele zile, după ce în urmă cu câteva zile a izbucnit un scandal de zile mari între Maite Perroni și Claudia Martin.

La începutul lunii iunie se afla că actrița Claudia Martin s-a despărțit de soțul ei, Andres Tovar, după ce acesta îi fusese infidel actriței. Diverse zvonuri au indicat că a treia persoană din relația lor ar fi fost Maite Perroni, care are de ani de zile o bună prietenie cu producătorul. Mai mult, gurile rele susțin că din acest motiv Maite Perroni s-ar fi despărțit de logodnicul său, Koko Stambuk, după o relație de 7 ani.

La sfârșitul săptămânii trecute, în emisiunea mexicană Sale el Sol s-a lămurit că Andres Tovar și Claudia Martin s-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni și că nu ar exista o altă persoană responsabilă de separarea lor.

Maite Perroni a dat-o în judecată pe Claudia Martin

 Având în vedere toate lucrurile în presă, Maite Perroni a decis să o dea în judecată pe colega sa de breaslă, Claudia Martin. Maite a decis să ia măsuri legale pentru defăimare nu numai împotriva actriței, ci a oricărei persoane implicate în acest scandal mediatic:

„Întreprindem acțiuni legale formale, prin avocatul Guillermo Pous, împotriva Claudiei Martin pentru defăimare și răspândirea unor informații false care subminează imaginea, reputația, prestigiul, onoarea, integritatea și intimitatea Maitei Perroni”, a informat reprezentantul legal al lui Maite Perroni.

„Acțiunile sunt administrative și civile pentru atacul asupra imaginii, reputației, prestigiului derivat din falsitatea declarațiilor pe care le-a făcut, oferindu-i calificarea de„ al treilea în discordie ”; ceea ce este absolut fals și derogatoriu față de persoana și profesia lui Maite „, a explicat Pous în emisiunea de televiziune De primera mano (Imagen TV).

Avocatul a explicat că vor fi deschise diferite procese împotriva tuturor celor implicați.

„Sunt acțiuni [legale] diferite; pe de o parte, mass-media care comentează și răspund în același mod, arătând către Maite cu această calificare și, pe de altă parte, pe doamna Martin „, a adăugat el. „[Sancțiunile pentru Claudia Martín ar fi] o amendă, trebuind să-și ceară public scuze, să respingă toate acuzațiile făcute și compensații financiare pentru atacul asupra imaginii lui Maite.”

Acest proces legal a fost răspunsul public al lui Maite Perroni, care, așa cum menționează Guillermo Pous, încearcă să-și curețe reputația și să arate clar că nu este implicată în niciun fel în separarea Claudia Martín și Andrés Tovar.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton