Homepage  / Vedete străine

Un nou scandal între Shakira și Gerard Piqué e pe punctul să izbucnească. Lupta se va da în instanță

Un nou scandal între Shakira și Gerard Piqué e pe punctul să izbucnească. Lupta se va da în instanță
10

de Roxana Mirea,

Un scandal este pe punctul de a izbucni între Shakira și Gerard Piqué, iar deznodământul se pare că va fi stabilit în instanță. Cei doi nu au reușit să ajungă la un acord în ceea ce îi privește pe copiii lor, așa că, cel mai probabil, lupta pentru custodia micuților se va duce la tribunal.

Shakira și Gerard Piqué, în instanță pentru custodia copiilor

Shakira și Piqué nu au reușit să ajungă la un acord în privința custodiei copiilor lor, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani. Drept urmare, fostul cuplu se confruntă cu o bătălie în instanță, scrie peopleenespanol.com.

În ultimele luni, copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué au petrecut timp cu părinții lor, însă nu împreună, ca o familie, ci separat. Shakira și Gerard Piqué au anunțat public, în luna iunie, că se despart, după 12 ani de relație.

Deși totul părea să indice că cei doi au ajuns la o înțelegere într-un mod cât se poate de firesc în ceea ce privește timpul pe care îl petrec cu copiii lor, adevărul este că situația este foarte tensionată și vor trebui să o rezolve în instanță.

2014 Billboard Music Awards Arrivals – Las VegasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Potrivit unui reportaj al publicației spaniole Informalia, rude apropiate ale Shakirei și ale lui Gerard Piqué au dezvăluit că nu s-a ajuns la un acord în privința custodiei lui Milan și Sasha.

„Armistițiul se apropie de sfârșit, iar luna septembrie va aduce la masa negocierilor diferitele propuneri și contrapropuneri ale ambelor părți, care până acum au fost respinse de ambele părți„, a declarat o sursă.

Potrivit unei surse, propunerile Shakirei sunt „absolut inaccesibile” pentru Piqué.

De asemenea, se precizează că, deși dorința cântăreței ar fi fost să se mute împreună cu micuții ei în vila din Miami, deocamdată aceștia vor începe școala la Barcelona în septembrie. Așadar, presa spaniolă scrie că povestea dintre Shakira și Pique se va încheia în instanță.

Deocamdată, despărțirea celor doi  pare să fie din ce în ce mai definitivă, fotbalistul fiind văzut alături de noua sa iubită, Clara Chia Marti, făcând demonstrații de dragoste.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton