Homepage  / Știri / Vedete străine

Scandal uriaș la filmările pentru serialul turcesc „Moștenirea”: actrița Sila Türkoğlu refuză să mai continue

Scandal uriaș la filmările pentru serialul turcesc „Moștenirea”: actrița Sila Türkoğlu refuză să mai continue

de Ruxandra Dinca,

Sila Türkoğlu, actrița principală din „Moștenirea”/„Emanet”, a părăsit platourile de filmare și nu mai vrea să aibă de-a face cu echipa serialului turcesc. În replică, producătorii au anunțat că o dau în judecată.

Încă un scandal a izbucnit pe platourile de filmare ale unui serial turcesc de succes. De data aceasta este vorba de „Emanet”, tradus la noi „Moștenirea”, difuzat recent la Happy Channel.

După zile întregi de zvonuri insistente, care i-au ținut pe fani cu sufletul la gură, adevărul n-a mai putut fi ascuns: actrița principală din serial, frumoasa Sila Türkoğlu, a părăsit platourile de filmare și nu mai vrea să continue! Situația e așa de gravă încât producătorii s-au văzut obligați să apeleze la o dublură ca să filmeze ultimul episod din sezonul curent, 2.

Producătorii vor să o dea în judecată

Informația, dată întâi pe surse de presa locală, a fost confimată chiar de producători, într-un comunicat oficial urcat și pe contul de Instagram al companiei.

Iată ce scriu producătorii, printre altele, în poziția oficială:

„Sıla Türkoğlu, actrița principală din serialul nostru, ne-a informat că nu vrea să continue în sezonul 3, dar am considerat cererea ei nefondată, pentru că și contractul ei, și povestea continuă.

Ea ne-a comunicat că nu se va prezenta pe set, chiar dacă contractul ei e încă în vigoare. Încă o dată, noi am respins solicitarea ei.

Din păcate, ea nu s-a prezentat la filmările pentru episodul de final de sezon, motiv pentru care am folosit o dublură. Actrița nu a participat nici la filmările pentru teaserul sezonului următor și a întrerupt orice comunicare cu echipa noastră”.

Cât privește urmările acțiunilor actriței, producătorii de la Karamel Yapin nu lasă vreo urmă de îndoială în ceea ce privește intențiilor lor:

„Atitudinea actriței noastre, care e incompatibilă cu profesionalismul și principiile etice universale, ne-a pus într-o situație ingrată față de colaboratorii noștri. Ne cerem scuze pentru comportamentul său telespectatorilor noștri din țară și din străinătate și tuturor colaboratorilor noștri.
Toate aceste acțiuni ilegale ale actriței sunt evaluate de echipa noastră de avocați și, în funcție de concluziile demersului, vom lua măsurile legale adecvate”.

Actrița Sila Türkoğlu a răspuns acuzațiilor

După ce productorii de la Karamel Yapim au dat publicității poziția lor oficială, protagonista scandalului a răspuns și ea: a urcat pe stories, pe contul său oficial de Instagram, un comunicat semnat de avocatul său, în care indică și motivul acțiunilor sale: condiții foarte dificile de muncă.

„Sila Türkoğlu, clienta mea, a interpretat rolul principal din „Emanet” în ultimii doi ani, în condiții foarte dificile, dar cu pasiune, hotărâre și loialitate. Alături de echipa din spatele camerelor și colegele ei actrițe, a lucrat într-un mediu foarte dur.

Deși clienta mea i-a informat pe producători că nu mai poate lucra în asemenea condiții, nu s-a făcut nici o schimbare sau îmbunătățire în ceea ce privește numărul de zile și de ore de lucru, în atmosfera sau atitudinea producătorilor față de clienta mea. Chiar și în zilele în care se simțea rău, clienta mea a fost forțată și hărțuită să lucreze”.

Comunicatul continuă, acuzându-i pe cei de la Karamel Yapim că au pornit o campanie de intimidare, hărțuire și denigrare a actriței, pentru simplul motiv că își știe drepturile și nu mai poate continua.

Sila Türkoğlu a urcat pe Instagram această poză acum câteva zile: dacă ne luăm după explicația foto: „Nu, mulțumesc!”, nu pare foarte ingrijorată:

Sila s-a iubit cu Halil İbrahim Ceyhan

În mijlocul acestui scandal a cărui amploare a luat prin surprindere pe toată lumea, e important de precizat că protagoniștii din „Emanet”/„Moștenirea”, adică Sila Türkoğlu și Halil İbrahim Ceyhan, s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului.

Sila Türkoğlu și Halil İbrahim Ceyhan nu au recunoscut niciodată că formează o pereche și toate informațiile au venit pe surse. De altfel, în aceeași situație s-au aflat, înaintea lor și actorii Özge Yağız și Gökberk Demirci, colegi în serialul „Yemin”/„Jurământul”, difuzat tot de Happy Channel.

„Jurământul”, ca și „Moștenirea”, sunt amândouă produse de aceeași companie, Karamel Yapim, iar în cazul lui Özge Yağız și Gökberk Demirci (astăzi, din păcate, despărțiți), aceștia nu au avut voie să spună că sunt împreună pentru a nu distrage atenția de la serial. Aceleași reguli le sunt aplicate probabil și actorilor Sila Türkoğlu și Halil İbrahim Ceyhan.

În ianuarie, pe surse, presa turcă scria că actorii principali din „Moștenirea” se împăcaseră după ce luaseră o pauză pentru a rezolva problemele dintre ei. Dacă între timp cei doi s-au certat iară, situația poate conta în decizia actriței de a ieși din serial, dar adevărul îl știe doar ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton