Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scandalul continuă! Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că îngreunează procesul de custodie

Scandalul continuă! Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că îngreunează procesul de custodie

de Redactia Tvmania

Au trecut patru ani de la inițierea divorțului și cu toate acestea probleme încă mai există între cei doi actori. 

Cel mai longeviv divorț de la Hollywood din ultimii ani continuă. Pe 7 august, Angelina Jolie a solicitat prin intermediul echipei sale legale demisia judecătorului John W. Ouderkirk implicat în procesul de custodie, pe motiv că acesta nu a specificat sincer care este relația sa cu una dintre avocatele fostului partener – Anne C. Kiley. Potrivit Dailymail.com,  avocata lui Brad Pitt ar fi făcut lobby în favoarea intereselor financiare ale lui Ouderkirk, într-un alt caz. 

Vedeta susține că un judecător ar trebui să fie imparțial și ar trebui să respecte regulile de păstrare a informațiilor și evitare a conflictului de interese, lucru care nu s-a întâmplat în acest caz și de aceea face tot posibilul pentru a fi numit un alt judecător în acest caz.

Fostul soț al actriței nu a întârziat însă să aibă o reacție asupra acuzațiilor. Astfel, pe 13 august, actorul a cerut schimbarea judecătorului și a acuzat-o pe Jolie că încearcă să îi pună piedici deși un nou proces legat de custodie era stabilit în luna octombrie a acestui an.

„Ținând cont de aceste acțiuni, cererea formulată de Jolie arată rea voință și disperare, nu mai vorbim de ignorarea intenționată a procedurilor legale ce ar putea duce la descalificarea personalului judiciar în cazul unui conflict legitim„, au precizat avocații lui Brad Pitt în documentele legale.

În consecință, schimbarea judecătorului va întârzia procesul dintre cei doi.

Pitt a argumentat în documentele depuse în instanță că, în timp ce Ouderkirk a „acceptat angajamente suplimentare noi care implică un avocat opozant”, problema fusese „dezvăluită în totalitate lui Jolie” și că „ea nu a contestat niciodată implicarea [lui Ouderkirk] în această procedură până acum”. 

Pitt a subliniat că Ouderkirk a dezvăluit, de asemenea, lucrări anterioare cu avocații lui și ai lui Jolie, făcând referire chiar de trei ori în care actrița și echipa sa legală au solicitat extinderea numirii lui Ouderkirk în cazul lor.

„Din păcate, persoanele rănite cel mai mult de jocul tactic al lui Jolie sunt copiii părților, care continuă să fie lipsiți de o rezoluție finală în privința acestor probleme de custodie”, se arată în documentele depuse de Brad Pitt.

După depunerea actelor Jolie și Pitt au continuat disputa 

„Este regretabil că echipa domnului Pitt a încercat să intervină în fața răspunsului judecătorului Ouderkirk. Se poate concluziona doar că aceasta este o încercare de a obstrucționa sau influența răspunsul judecătorului Ouderkirk. Orice întârziere în această procedură se datorează încercării lor zeloase de a crea o excepție nerecunoscută pentru beneficiul clientului lor”, a declarat avocatul lui Jolie, Samantha Bley DeJean, într-o declarație pentru publicația People.

Cu toate acestea, o sursă apropiată lui Pitt a reacționat cu o declarație pentru același tabloid:

„Acesta este judecătorul care i-a căsătorit, cineva pe care echipa ei legală îl știa bine și pe care chiar aceștia l-au prezentat de fapt cuplului. Avocații ei au lucrat și cu el, așa că singura scuză pentru depunerea acestor acte este că echipa ei știa că este probabil să piardă și că trebuie să schimbe arbitrul în al patrulea sfert al procesului”.

Jolie a înaintat divorțul în 2016, iar ea și Pitt au fost declarați separați în mod legal anul trecut, însă procesul de finalizare a divorțului lor continuă.

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton