Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scandalul dintre Julian Gil şi Marjorie de Sousa continuă

Scandalul dintre Julian Gil şi Marjorie de Sousa continuă

de Redactia Tvmania

După ce, în urmă cu două săptămâni, mai multe site-uri mexicane, printre care şi tvnotas.com.mx, au anunţat despărţirea dintre Julian Gil şi Marjorie de Sousa (confirmată pe 19 aprilie de reprezentantul actriţei), au început să iasă la iveală tot felul de detalii.

În primul rând, Julian a făcut o plângere la judecătorie împotriva lui Marjorie pentru că aceasta nu-l lasă să-şi vadă băiatul, pe Matias, născut pe 27 ianuarie. La rândul ei, actriţa şi avocaţii săi luptă cu toate armele în procesul de stabilire a custodiei, cerând actorului o pensie alimentară foarte mare.

Marjorie s-a supărat pe Julian pentru că nu s-a implicat în creşterea bebeluşului, lăsând-o de multe ori singură după ce a născut, dar şi înainte. Cireaşa de pe tort a fost recenta vacanţă în Japonia în care acesta a fost alături de ceilaţi doi copii ai lui.

„Nu sunt deloc bine. Trec prin momente de tristeţe şi decepţie. Şi nici măcar nu sunt trist din cauza lui Marjorie. Sunt trist pentru că viaţa mă pune să trec prin asta. Trebuie să fac faţă acestui proces cu multă responsabilitate, mai ales că la mijloc este un copil, fiul meu Matias, pe care îl ador”, s-a plâns Julian (46 de ani) ziariştilor de la tvynovelas.com.

Declaraţii a făcut şi Marjorie (37 de ani), mulţumindu-le celor care au sprijinit-o.

„Nu vă neg faptul că traversez un moment dificil. Au fost luni în care am înfruntat tot felul de decepţii şi realităţi la care nu m-aş fi aşteptat. Ştiu că eu şi Matias vom trece peste toate alături de voi”, a zis ea.

Pe Marjorie și Julian i-ați văzut jucând împreună în telenovela „Până la capătul lumii”, la Acasă.

Citește și:

Scandalul continuă. Julian Gil a făcut o plângere împotriva lui Marjorie de Sousa

Telenoveliștii Marjorie de Sousa şi Julian Gil, în pragul despărţirii?

FOTO. Marjorie de Sousa și Julian Gil au devenit părinți

Sursa foto: https://www.facebook.com/MarjorieDSousaOficial/

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton