Homepage  / Vedete străine

Scandalul pentru averea lui Elvis Presley continuă! Priscilla Presley, lăsată la ușa conacului Graceland de nepoata sa

Scandalul pentru averea lui Elvis Presley continuă! Priscilla Presley, lăsată la ușa conacului Graceland de nepoata sa
9

de Cătălina Matei,

După decesul neașteptat al Lisei Marie Presley din luna ianuarie, în familia legendarului Elivs Presley discuțiile în ce privește averea acestuia sunt tot mai aprinse. După ce Priscilla Presley a demarat o acțiune în justiție prin care contestă testamentul fiicei sale, acum se pare că nepoata sa cea mare i-a limitat accesul la Graceland.

După moartea Lisei Marie Presley, fiica Priscillei şi a lui Elvis, întreaga avere a familiei, dar şi conacul Graceland a revenit celor trei fete ale Lisei: Riley Keough și gemenele Harper și Finley Lockwood. Între timp, Priscilla Presley (77 de ani) a depus la Curtea Superioară din Los Angeles o contestație la un amendament adus în 2016 la testamentul fiicei sale, Lisa Marie. Potrivit Forbes, prin intermediul documentului contestat, Priscilla și managerul averii familiei Presley erau înlocuiți din poziția de executori testamentari cu cei doi copii mai mari ai Lisei Marie, Riley Keough și Benjamin Keough (care a decedat în 2020).

Între timp, potrivit celor de la Daily Mail, Priscilla Presley nu mai are acces la conacul Graceland, căci nepoata sa cea mare, Riley Keough (33 de ani) a  „schimbat încuietorile ușilor de la etaj și arhivele” în timpul unei călătorii la Memphis.

Însă un purtător de cuvânt al celebrei vile, azi muzeu memorial, a negat că s-ar fi făcut astfel de modificări și că încuietorile au rămas neschimbate după moartea Lisei Marie.

O altă sursă a declart pentru RadarOline că doar trei persoane aveau cheile întregii vile. Este vorba despre Angie Marchese, ghid la Graceland de peste 25 de ani, Priscilla Presley și Lisa Marie.

Nici nepoata Riley Keough, nici bunica Priscilla Presley nu au comentat public până acum niciun aspect legat de conflictul lor asupra testamentului Lisei Marie, care a lăsat în urma decesului său o avere estimată la 35 de milioane de dolari.

cauza morții lui Lisa Marie Presley. S-a aflat ce i-a adus sfârșitul singurei fiice a lui ElvisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce contestă Pricilla Presley testamentul fiicei sale

În 2016, testamentul Lisei Marie Presley ar fi fost modificat, iar Priscilla Presley contestă acum, în instanță, acel act prin care fosta soție a Regelui Rock’n’Roll-ului managerul averii familiei Presley erau înlocuiți din poziția de executori testamentari cu cei doi copii mai mari ai Lisei Marie, Riley Keough și Benjamin Keough. Cum Benjamin a decedat între timp în 2020, Riley este acum unica responsabilă.

Priscilla susține că există anumite elemente care pun la îndoială autenticitatea amendamentului din 2016. Printre acestea, faptul că ea nu a fost înștiințată de modificare, că numele Presley este scris greșit într-un document semnat de Lisa Marie – semnătură pe care contestația o apreciază drept „atipică” – și, nu în ultimul rând, că actul nu a fost legalizat la un notar sau în prezența unui martor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton