Homepage  / Știri / Televiziune

Scandalurile anului 2010 în televiziune

Scandalurile anului 2010 în televiziune

de Redactia Tvmania

Nici nu am trecut bine de jumătatea acestui an şi avem deja o recoltă impresionantă de staruri implicate în scandaluri care mai de care mai şocante. Un lucru e sigur: 2010 nu este un an bun pentru vedetele TV...

CRISTI TABĂRĂ

Omul care prezenta Slujba de Înviere la Pro TV? Cel care realiza emisiuni de Crăciun? Acuzat că ar fi abuzat o minoră de 12 ani, fiica fostei sale iubite? Am fost la fel de şocaţi ca şi voi când ştirea a explodat săptămâna trecută, “condimentată” cu veninul obişnuit al tabloidelor. Acuzaţiile fetei pun într-o lumină diferită plecarea lui Cristi Tabără din Pro TV, petrecută oarecum intempestiv, în toamna anului trecut. Deocamdată, actualul director al Departamentului Film din TVR a fost audiat de Poliţia Capitalei şi a negat vehement acuzaţiile. De menţionat că minora şi mama sa nu au depus până acum nici o plângere, ci doar le-au relatat situaţia poliţiştilor, care s-au autosesizat.

.

TEO TRANDAFIR

Să fi fost glicemia? Să fi fost febra? Cert e că reacţia exagerată de bucurie a parlamentarului PD-L după ce a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc, din iunie, a transformat-o în persona non grata printre colegii săi. Teo a spus că a ridicat mâinile de bucurie că a putut să urce treptele, în ciuda unei probleme de sănătate, însă gestul i-a adus aproape imediat propunerea de excludere din PD-L. Acum, situaţia ei e incertă.

.

DAN DIACONESCU

Diaconescu a trecut de la audiat într-un dosar de şantaj şi arestat preventiv la eliberat în uralele fanilor şi posibil candidat la preşedinţie în doar trei zile însorite din iunie. Numai el putea fi protagonist într-o asemenea telenovelă. Spre deosebire de celelalte cazuri din această pagină, halucinanta poveste nu a făcut decât să propulseze audienţele OTV şi să-l trasforme pe patron într-un erou popular, aşteptat de zeci de oameni în faţa propriei televiziuni.

.

COSMINA PĂSĂRIN

Cosmina a fost dată afară din TVR 2, unde prezenta emisiunea “Întâlnire la malul mării”, alături de Dalia Puşcă, după ce a făcut pe maestra de ceremonii într-un club din Mamaia, cu figuri mai apropiate de cele dintr-un show erotic. Luna trecută, fotografiile cu Cosmina folosind microfonul pe post de vibrator şi lăsându-se pipăită de o clientă au ajuns în posesia tabloidelor, iar TVR şi-a comunicat decizia de a o concedia printr-un scurt comunicat. Cam pudici cei din TVR…

.

MĂDĂLIN IONESCU

„Cu soţia ies aproape în fiecare seară la un film, un spectacol sau la restaurant. Oricum, ne mişcăm, mergem la munte (…)”, povestea, în martie, Mădălin Ionescu, într-un interviu din TVSatelit. Descurcăreţ, moderatorul „Acces direct” a reuşit cumva să înghesuie şi o relaţie extraconjugală printre ieşirile cu soţia. Cei doi s-au despărţit în aprilie, după vestea că acesta are de ceva timp o relaţie cu asistenta sa, Cristina Şişcanu. Noi doar l-am sfătui pe Mădălin să fie mai atent la cazul Mel Gibson.

GABRIELA CRISTEA
Prezentatoarea “Noră pentru mama” de la Kanal D a intrat în gura presei şi a lumii pentru activitatea de… fiică. Sau, mai bine zis, lipsa ei. Tabloidele au atacat-o pe Gabi pentru că nu şi-a vizitat mama biologică înainte ca aceasta să moară. Cele două nu se mai întâlniseră de 17 ani, iar scandalul iscat înainte de dispariţia mamei a determinat-o pe vedetă să lipsească şi de la înmormântare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton