Homepage  / Știri

Scarlett e fana jucărelelor de la fast-food

Scarlett e fana jucărelelor de la fast-food

de Redactia Tvmania

Actriţa Scarlett Johansson (25 de ani) ţine la silueta ei, dar din când în când îşi cumpără şi mâncare de la fast-food, informează contactmusic.com.

Când o face, ea alege să se şi distreze: ia meniuri pentru copii, care conţin şi o jucărioară amuzantă. „Îmi place pizza cu orice pe ea, în afară de ananas şi anşoa. Îmi plac şi meniurile cu cheeseburgeri de la Burger King pentru că îmi place gustul de grătar şi jucăria care vine cu ele”.

Când nu se abate de la o hrană sănătoasă cu un hamburgher plin de calorii, Scarlett (pe care o puteţi vedea din 30 aprilie în cinematografe, în „Iron Man – Omul de oţel 2”) are o alimentaţie săracă în grăsimi şi a inventat propria reţetă de fursecuri dietetice.

„Îmi place mult să gătesc, dar fac lucruri foarte sănătoase în ultima vreme. Fac fursecuri cu proteine, în care înlocuiesc toate ingredientele grase cu unele sănătoase, ca uleiul de nucă de cocos şi albuşurile.

Poate pun şi bucăţele de roşcove în loc de bucăţi de ciocolată”, a mai spus actriţa care este căsătorită cu Ryan Reynolds din 2008.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton