Homepage  / Știri

Scarlett Johansson a primit cea de-a 2.470-a stea de pe Walk Of Fame

Scarlett Johansson a primit cea de-a 2.470-a stea de pe Walk Of Fame

de Redactia Tvmania

Scarlett Johansson a primit, miercuri, o stea pe renumitul Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles. Actrița a fost prezentă la ceremonia de dezvelire a stelei și a mărturisit că a primit cu surprindere vestea că va fi onorată astfel.

„Niciodată, în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în această industrie, nu mi-aş fi imaginat că ar fi posibil să primesc o astfel de stea.

Nu trece nici o singură zi fără să simt că sunt cea mai norocoasă persoană din lume, pentru faptul că am slujba pe care o iubesc, pentru faptul că sunt angajată pentru a face această meserie, pentru faptul că am fani care îmi permit să fac acest lucru”, a spus actriţa americană în discursul de mulțumire.

Scarlett Johansson s-a remarcat în 1998, pe când avea doar 12 ani. În acel an, ea a apărut în „Îmblânzitorul de cai” alături de Robert Redford. După acel film, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood și a primit patru nominalizări la Globul de Aur, un premiu Tony, dar și un premiu BAFTA.

Pe Scarlett Johansson o veți putea vedea la cinema începând din 4 mai, dată la care va fi lansată pelicula „Răzbunătorii”/ „The Avengers”. În film, Johansson îi dă viață Văduvei Negre și va juca, printer alții, alături de Robert Downey JR, Samuel L. Jackson și Chris Hemsworth.

 

Urmărește discursul actriței:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0u7cyAfTNlc[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton