Homepage  / Vedete străine

Scarlett Johansson apariție rară alături de soțul său la Cannes 2023. Actrița a strălucit pe covorul roșu

Scarlett Johansson apariție rară alături de soțul său la Cannes 2023. Actrița a strălucit pe covorul roșu
14

de Cătălina Matei,

Festivalul de Film de la Cannes a avut aseară în program o premieră așteptată. Regizorul american Wes Anderson s-a întors pe Croazetă pentru premiera filmului „Asteroid City”, iar Scarlett Johansson, care joacă în film alături de Tom Hanks, a fost îndelung admirată pe covorul roșu. Actrița a fost însoțită de soțul său, comediantul Colin Jost, o apariție rară, cuplul fiind renumit pentru discreția sa.

Scarlett Johansson și Colin Jost, scenarist și comediant emisiunea „Saturday Night Live”, formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, aparițiile lor împreună fiind destul de rare. Tocmai de aceea cei doi au fost în centrul atenției aseară, la premiera filmului „Asteroid City”, de la Cannes 2023.

Cannes Asteroid City Premiere AMIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Scarlett a radiat la brațul soțului său într-o ținută Prada, o rochie roz cambrată, cu bretele, care a dezvăluit tatuajele sale florale de pe spate. Actrița în vârstă de 38 de ani a zâmbit toată seara și s-a bucurat din plin de ovațiile care au ținut minute în șir după vizionarea peliculei „Asteroid City”.

Filmul, un omagiu adus clasicelor pelicule Science Fiction, spune povestea unei convenții dedicate astronomiei, dată peste cap de evenimente care pot schimba lumea. Din distribuție mai fac parte Tom Hanks, Adrien Brody, Tilda Swinton și Edward Norton.

23 May 2023, France, Cannes: (L-R) US actors Tom Hanks, Scarlett Johansson, Wes Anderson and Jason Schwartzman arrive to attend the premiere for Astroid City during the 76th Cannes Film Festival. Photo: Doug Peters/PA Wire/dpa

Scarlett Johansson, declarații despre fostul soț, Ryan Reynolds

Scarlett Johansson, în vârstă de 38 de ani, a apărut în aprilie în emisiunea „The Goop Podcast” a lui Gwyneth Paltrow și a oferit câteva detalii despre fostul ei soț, Ryan Reynolds. Subiectul a apărut atunci când Paltrow a întrebat-o pe Johansson dacă a fost căsătorită de două ori, iar Johansson a corectat-o, spunând că de fapt este la a treia căsătorie.

Oh, așa e, pentru că am uitat că ai fost căsătorită cu Ryan Reynolds!” a spus Paltrow, potrivit etonline.com.

Da”, a răspuns Scarlett Johansson râzând, menționând despre primul ei soț, cu care a fost căsătorită din 2008 până în 2011: „Nu am fost căsătoriți foarte mult timp, dar eram căsătoriți când te-am întâlnit prima dată.”

În ciuda divorțului lor, se pare că Johansson nu îi poartă pică lui Reynolds, care este acum căsătorit cu Blake Lively. Când Paltrow a spus: „Ne place un Ryan Reynolds bun în casa noastră”, Johansson a răspuns: „Este un tip de treabă.”

După divorțul de Reynolds, Johansson s-a căsătorit cu Romain Dauriac în 2014. Cei doi au o fiică, Rose, în vârstă de 8 ani. Actrița și Romain au divorțat în 2017. Johansson s-a împăcat apoi cu actualul ei soț, Colin Jost; ei s-au căsătorit în 2020 și i-au urat bun venit fiului lor, Cosmo, în august 2021. În cadrul podcastului, Johansson a reflectat asupra a ceea ce a învățat din căsniciile sale anterioare și asupra modului în care acestea au avut un impact pozitiv asupra celei actuale.

Premiere Of Illumination’s ”Sing 2”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton