Homepage  / Vedete străine

Scarlett Johansson, despre semnificația specială dintre numele copiilor ei. „Nu mulți oameni fac această conexiune”

Scarlett Johansson, despre semnificația specială dintre numele copiilor ei. „Nu mulți oameni fac această conexiune”
7

de Roxana Mirea,

Scarlett Johansson a dezvăluit care este semnificația specială care există între numele copiilor ei: fiul Cosmo și fiica Rose. De asemenea, actrița a povestit motivul pentru care ea și soțul ei, Colin Jost, au ales acest nume pentru băiețelul lor.

Legătura specială dintre numele copiilor lui Scarlett Johansson

Scarlett Johansson împărtășește povestea din spatele numelui special al fiului ei. În timpul unei apariții în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, actrița a povestit cum a ales numele Cosmo pentru fiul ei, în vârstă de 13 luni, pe care îl are cu soțul său, Colin Jost.

Glumind pe seama numelui bebelușului, Scarlett Johansson a spus mai întâi că „au aruncat o grămadă de litere una lângă alta”. Râzând, ea a explicat apoi: „Mi s-a părut că este ceva proaspăt – este atât de fermecătoar. Tuturor prietenilor noștri le-a plăcut”.

Cea care s-a obișnuit mai greu cu numele bebelușului a fost mama lui Colin Jost. „Ea a continuat să sugereze alte versiuni ale acestuia, iar eu îi spuneam: Nu, el este deja aici”, a spus actrița.

Johansson a precizat, de asemenea, că numele a fost un succes pentru fiica ei, Rose Dorothy, în vârstă de 8 ani. „Îmi place că amândoi au nume de floare„, a remarcat Clarkson. „Ambele sunt flori„, a spus Johansson. „Nu mulți oameni fac această legătură. Cosmos este o floare mică și foarte dulce, care vine în diferite nuanțe de portocaliu și galben.”

De aceea i-a plăcut și fiicei mele”, a spus ea despre legătura dintre cele două nume.

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în octombrie 2020. Cei doi s-au logodit în mai 2019, după doi ani de relație.

92nd Academy Awards in Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum o încurajează Scarlett Johansson pe fiica ei să mănânce sănătos

Johansson a fost anterior deschisă în legătură cu creșterea primului ei copil. În aprilie 2021, ea a discutat cu PEOPLE despre cum o încurajează pe Rose să mănânce sănătos.

„Este amuzant, dar cred că niciodată nu a trebuit să o păcălesc să mănânce sănătos. Cred că [este mai bine] să îi lăsăm pe copii să descopere mâncarea în acest fel, fără a o face să pară o corvoadă. Nu am încercat niciodată să-mi forțez copilul să mănânce ceva ce nu-i plăcea și nu am încercat niciodată să-i ascund vreun aliment pentru că încercam să bag un morcov în plus. Oferiți doar o varietate cât mai mare posibil”, a povestit actrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton