Homepage  / Vedete străine

Scarlett Johansson, dezamăgită de rolurile pe care le-a interpretat la începutul carierei. „M-am trezit încolțită în acest loc”

Scarlett Johansson, dezamăgită de rolurile pe care le-a interpretat la începutul carierei. „M-am trezit încolțită în acest loc”
8

de Roxana Mirea,

Scarlett Johansson și-a început cariera de actriță la o vârstă fragedă. Totuși, este dezamăgită de rolurile spre care era împinsă, la începutul carierei sale. Scarlett Johansson a spus că a fost "încadrată" în roluri hipersexualizate, realizând ulterior că nu este deloc ceea ce își dorește.

Ce roluri i se ofereau lui Scarlett Johansson la începutul carierei

Scarlett Johansson susține că fosta sa echipă de management a „pregătit-o” pentru a accepta roluri „bombă” la începutul carierei sale de actriță.

Am devenit un fel de ingenuă”, a declarat vedeta din „Black Widow”, în vârstă de 38 de ani, în cadrul emisiunii „Table for Two” de la iHeartRadio cu Bruce Bozzi. „Fetele tinere de acest gen sunt cu adevărat obiectificate, iar asta este o realitate, așa că eu cred că, indiferent de cutia în care sunt puse, asta te așază pe această traiectorie pentru cum va decurge viața ta. Acum, evident, femeile sunt cu adevărat mai capabile să își aleagă propriul drum.”

Scarlett Johansson a spus că, în perioada în care se afla la sfârșitul adolescenței, a început să își intre în propria feminitate și a început să flirteze cu propria „dorință și sexualitate” – ceea ce nu a ajutat-o neapărat să iasă din tipare.

Cred că, din cauza traiectoriei spre care fusesem oarecum lansată, m-am împotmolit cu adevărat în asta”, a spus ea.

Premiere Of Illumination’s ”Sing 2”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Jucam rolul celeilalte femei și al acestui obiect al dorinței”

Vedeta din „Black Dahlia” a continuat: „Am fost pregătită într-un fel pentru a fi ceea ce se numește un actor de tip bombă. Jucam rolul celeilalte femei și al acestui obiect al dorinței și, știi, dintr-o dată m-am trezit încolțită în acest loc, ca și cum nu aș putea ieși din el.”

Johansson a spus că și-a dat seama rapid că alegerea unor roluri centrate pe aspectul ei fizic are o durată de viață scurtă. „Cred că pentru genul acela de [rol] bombă care arde repede, iar apoi nu ai prea multe oportunități dincolo de asta, iar eu am simțit că mă epuizez atât de repede”, a adăugat actrița.

Scarlett Johansson a povestit, de asemenea, despre cum, la vârsta de 17 ani, i-a fost „foarte greu” să filmeze „Lost in Translation” cu Bill Murray. „Personajele noastre au această… relație profundă și asta a fost greu pentru mine… M-am luptat cu asta din diferite motive„, a spus ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton