Homepage  / Vedete străine

Scarlett Johansson joacă în filmul „My Mother’s Wedding”, regizat de Kristin Scott Thomas

Scarlett Johansson joacă în filmul „My Mother’s Wedding”, regizat de Kristin Scott Thomas

de Andreea Hentea,

Scarlett Johansson a început filmările la„My Mother’s Wedding”, care reprezintă debutul în regie al marii actrițe britanice Kristin Scott Thomas, scrie deadline.com.

Scarlett Johansson („Văduva Neagră”) joacă rolul principal din „My Mother’s Wedding”, primul lungmetraj regizat de actrița britanică Kristin Scott Thomas. Aceasta a fost premiată cu BAFTA pentru rolul secundar din „Patru nunți și o înmormântare” / „Four Weddings and a Funeral” (1994) și nominalizată la Oscar și la BAFTA pentru rolul principal din „Pacientul englez” / „The English Patient” (1996).

Detaliile cu privire la poveste sunt încă secrete. Se știe doar că scenariul a fost scris de Kristin Scott Thomas împreună cu John Micklethwait. Alături de Scarlett Johansson, în film joacă Sienna Miller („Cea mai puternică voce”, „Anatomia unui scandal”), Emily Beecham („Ave, Cezar!”, „Micul Joe”, „Cruella”) și Freida Pinto („Vagabondul milionar”, „Vei întâlni străinul din visele tale”), iar filmul este produs de Finola Dwyer și Steven Rales.

Scarlett Johansson are multe proiecte

Pe Scarlett Johansson, nominalizată la Oscar în 2019 pentru rolul secundar din „Jojo Rabbit” și pentru cel principal din „Poveste despre căsnicie” / „Marriage Story”, o vom vedea în curând în comedia romantică „Asteroid City”, regizată de Wes Anderson, la care s-au încheiat deja filmările. Ca de obicei, Wes Anderson a strâns o distribuție răsunătoare – Scarlett Johansson a jucat alături de Tom Hanks, Tilda Swinton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Rupert Friend, Margot Robbie, Liev Schriber, Matt Dillon, Jeffrey Wright, Bryan Cranston, Maya Hawke, Hope Davis, Jason Schwartzman și Adrien Brody.

Ea va mai juca în „Project Artemis”, cu Chris Evans, prietenul și colegul ei din franciza „Răzbunătorii” / „The Avengers” și în drama „Bride”, a cunoscutului regizor chilian Sebastián Lelio („Nesupunere”, „Gloria”, „O femeie fantastică”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton