Homepage  / Cinema

Scarlett Johansson joacă în noul film al lui Wes Anderson

Scarlett Johansson joacă în noul film al lui Wes Anderson

de Redactia Tvmania

Scarlett Johansson li s-a alăturat lui Margot Robbie și lui Tom Hanks în noul film al lui Wes Anderson, la care au început deja filmările, informează hollywoodreporter.com. 

Dacă recentul și răsunătorul proces intentat de Scarlett Johansson studiourilor Disney (pe motiv că au lansat „Văduva neagră” simultan în cinematografe și pe platforma Disney+, lipsind astfel actorii de procentele din încasări care le reveneau) o va îndepărta, probabil, de universul supereroilor Marvel, celebra actriță hollywoodiană nu pare să-și facă prea multe griji.

Recent, Scarlett Johansson s-a alăturat distribuției noului film regizat de Wes Anderson, un cineast obișnuit să jongleze cu subiecte originale și cu distribuții sonore. Filmările la noua peliculă a acestuia au început deja, în Spania, iar Scarlett Johansson s-a alăturat unei distribuții de primă mână, din care făceau parte deja prezențe familiare lui Wes Anderson – Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton și Rupert Friend -, dar și nume precum Tom Hanks sau Margot Robbie. 

Noul film al lui Wes Anderson încă nu are un titlu, dar se aude că va avea în centru o poveste de dragoste plasată în Europa. Scenariul este scris tot de Wes Anderson, iar premiera este programată pentru anul 2022.

Cel mai recent film al lui Wes Anderson, „The French Dispatch” (2021), va avea premiera pe 22 octombrie în Statele Unite și în Marea Britanie și tocmai a făcut parte din competiția Festivalului de la Cannes. Povestea lui, caracterizată drept „o scrisoare de dragoste către jurnaliști”, are acțiunea plasată în avanpostul unei publicații americane dintr-un oraș francez fictiv din secolul al XX-lea, „The French Dispatch Magazine”. Filmul are în distribuție o veritabilă colecție de vedete: Owen Wilson, Elisabeth Moss, Timothée Chalamet, Frances McDormand, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Bill Murray, Edward Norton, Léa Seydoux, Adrien Brody, Benicio Del Toro, Jeffrey Wright și Christoph Waltz.

Pe Tom Hanks îl vom vedea și în filmul biografic despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann, care se va lansa tot în 2022, dar și în drama SF „Finch”, la care tocmai s-au încheiat filmările, alături de Caleb Landry Jones și de Skeet Ulrich. Actorul a mai terminat lucrul, de asemenea, la filmul live-action „Pinocchio”, regizat de Robert Zemeckis, în care a jucat rolul celebrului Geppetto, creatorul lui Pinocchio. Filmul, care urmează să se lanseze în 2022, îi mai are în distribuție pe Joseph Gordon-Levitt (în rolul greierelui Jiminy), pe Luke Evans, Lorraine Bracco, Cynthia Erivo, Keegan-Michael Key și LaToya Harding. 

Scarlett Johansson a mai colaborat cu Wes Anderson, dar atunci doar ca voce a unui personaj din filmul acestuia „Insula câinilor” / „Isle of Dogs” (2018), o animație realizată în tehnica stop-motion. Actrița a fost dublu nominalizată la Oscar în 2020, atât pentru rolul principal din „Poveste despre căsnicie” / „Marriage Story” (2019), cât și pentru cel secundar din „Jojo Rabbit”, realizat tot în 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton