Homepage  / Filme Online

Scarlett Johansson și Chris Evans vor juca în „Project Artemis”

Scarlett Johansson și Chris Evans vor juca în „Project Artemis”

de Andreea Hentea,

După ce au fost colegi, de-a lungul anilor, în franciza „Răzbunătorii”, Scarlett Johansson și Chris Evans se pregătesc pentru „Project Artemis” (și caută și alte proiecte comune). Recent, Apple TV+ a încheiat un contract substanțial pentru acest film, care va fi regizat de Jason Bateman, scrie deadline.com. 

Scarlett Johansson („Văduva Neagră”) și Chris Evans („Căpitanul America”) urmează să joace în viitorul film „Project Artemis”. Acesta va fi regizat de Jason Bateman, premiat cu Emmy pentru rolul din apreciatul serial „Ozark”, disponibil pe Netflix (partea a doua din sezonul patru va fi difuzată începând din 29 aprilie). 

Distribuitor al proaspăt oscarizatului „Coda”, Apple TV+ a încheiat recent un contract de peste 100 de milioane de dolari, în care este inclus și „Project Artemis”.

Este a doua achiziție masivă, după ce platforma a plătit peste 200 de milioane de dolari atât pentru filmul lui Matthew Vaughn „Argyle” (o poveste de spionaj care îi va avea în rolurile principale pe Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara și Samuel L. Jackson), cât și pentru un viitor film, deocamdată fără titlu, în care Brad Pitt va juca rolul unui pilot de curse veteran care se retrage din activitate pentru a îndruma un tânăr șofer, în timp ce participă la un ultim circuit pentru a-și lua adio de la curse. 

Scarlett Johansson

Ce ne va aduce „Project Artemis”

Detaliile intrigii din „Project Artemis” sunt ținute în mare secret, dar Deadline a avansat ideea unei misiuni spațiale aflate în centrul poveștii. Scenariul filmului va fi scris de Rose Gilroy, regizorului și scenaristului Dan Gilroy și a actriței René Russo. 

Scarlett Johansson va fi producător executiv, alături de Jonathan Lia și Keenan Flynn, prin compania de producție These Pictures, care a comandat și dezvoltat scenariul. Jason Bateman va fi, și el, producător, prin intermediul companiei sale, Aggregate Films. 

Nouă colaborare între prieteni vechi

Chris Evans ar fi confirmat, scrie deadline, pe rețelele de socializare, că el și Scarlett Johansson (care sunt și prieteni vechi, nu doar foști colegi de platou) au căutat proiecte în care să facă echipă, din nou, după „Răzbunătorii” și că au avut în vedere și filmul de aventuri „Ghosted”, un alt proiect ambițios dezvoltat de platforma Apple+, care se filmează în prezent.

Planul a căzut însă, după ce au apărut conflicte legate de programare, iar Scarlett Johansson, care primise rolul principal, a fost înlocuită de Ana de Armas. 

Chris Evans si Ana De Armas la filmările filmului „Ghosted.” /foto: Profimedia

Scarlett Johansson va juca însă în alt film produs de Apple, „Bride”, regizat de Sebastián Lelio (al cărui film, „O femeie fantastică”, a fost premiat cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2018). Acesta se află în pre-producție și va avea în centru drama unei femei create pentru a fi o soție ideală. După ce își respinge creatorul, ea este însă obligată să fugă și ajunge să se confrunte cu o lume care o privește ca pe un monstru. 

Actrița a încheiat de curând filmările și la „Asteroid City”, regizat de Wes Anderson, în care a jucat alături de Tom Hanks, Bill Murray, Margot Robbie, Adrian Brody, Tilda Swinton, Hope Davis, Jeffrey Wright și Rupert Friend. 

Chris Evans și-a împrumutat vocea îndrăgitului Buzz Lightyear din noua animație „Lightyear”, de la Pixar, și îl vom vedea, de asemenea, pe Netflix, în „The Grey Man”, regizat de Anthony și Joe Russo, cu Ryan Gosling, Ana de Armas, Billy Bob Thornton și Regé-Jean Page.

În afară de „Ghosted”, la care filmează acum, el se pregătește și pentru „Red One”, în care va juca alături de Dwayne Johnson. 

Alte proiecte ambițioase de la Apple TV+

Apple TV+, care a devenit duminică devenit prima platformă de streaming care a câștigat Oscarul la categoria Cel mai bun film, este pe val.

Anul acesta intenționează să lanseze așteptatul film al lui Martin Scorsese, „Killer’s Of The Flower Moon”, cu Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Jesse Plemmons, Brendan Fraser, dar și „Tetris”, cu Taron Egerton, Toby Jones, Roger Allam („Endeavour”) și Ben Miles („The Crown”). În cazul ambelor producții, filmările s-au încheiat deja. 

Compania Apple a făcut vâlvă în urmă cu câțiva ani, după ce a încheiat un contract substanțial pentru filmul „Emancipation”, drama unui sclav fugar care străbate mlaștinile din Louisiana, de-a lungul unei curse întortocheate, pentru a scăpa de proprietarii de plantație care aproape l-au ucis.

Filmul este regizat de Antoine Fuqua, îi are în rolurile principale pe Will Smith și Ben Foster, și s-ar putea lansa, de asemenea, în 2022 (deși „momentul” lui Will Smith de la gala Oscar se pare că ar putea întârzia lucrurile).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton