Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scarlett Johansson și Colin Jost, din nou împreună

Scarlett Johansson și Colin Jost, din nou împreună

de Redactia Tvmania

După o perioadă în care toată lumea știa că au avut o pauză, Scarlett Johansson și Colin Jost au reaprins flacăra iubirii, scrie femalefirst.co.uk.

Cu doar două săptămâni în urmă, Scarlett a fost fotografiată ținându-se de mână cu americanul Kevin Yorn, dar se pare că acum se bucură din nou de compania cunoscutului Colin Jost, în vârstă de 35 de ani. 

Primele zvonuri despre relația celor doi au apărut în luna mai, când au fost văzuți sărutându-se la petrecerea de final de sezon a emisiunii „Saturday Night Live”, acolo unde Colin face sketch-uri amuzante,  dar între timp Scarlett fiind fotografiată împreună cu Kevin Yorn în New York, pe data de 17 iunie. 

În acest weekend, Scarlett și Colin au petrecut timp împreună, vineri au servit cina la „The Palm” în East Hampton, New York. Cei doi actori păreau foarte apropiați, potrivit unor surse apropiate cuplului. Cei doi au fost văzuți pe plaja Ditch Plains, din Montauk, în timp ce erau destul de intimi.

În prezent, Scarlett Johansson este în mijlocul divorțului de soțul său, Romain Dauriac, cu care are o fiică de doi ani, Rose, informează People Magazine

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton