Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scarlett Johansson și Colin Jost își regândesc planurile de nuntă

Scarlett Johansson și Colin Jost își regândesc planurile de nuntă

de Redactia Tvmania

Scarlett Johansson și Colin Jost se gândesc la noi planuri pentru nuntă având în vedere contextual cauzat de pandemie.

 

Cei doi aveau planuri de nuntă după ce s-au logodit în luna mai anul trecut, însă partenerul actriței, Colin Jost a dezvăluit că pandemia i-a determinat să amâne petrecerea, pentru că în momentul de față nu este „timpul” pentru adunări cu multe persoane.

 

„Nici măcar nu știm ce este permis legal. Acesta nu este momentul pentru a-i strânge pe toți bătrânii, rudele, toți într-un grup mare … cine știe!”, a declarat comediantul.

Între timp, comediantul a dezvăluit recent că a fost îngrijorat să nu-și piardă identitatea atunci când a început relația cu Scarlett în 2017, pentru că nu a vrut să fie doar cunoscut drept iubitul actriței în vârstă de 35 de ani.

„M-am îngrijorat cu privire la identitatea mea și, de asemenea, tot ce ținea de meseria mea, de comedie …”, a spus actorul recent.

De asemenea, Colin a mărturisit că „îl speria” gândul căsătoriei înainte de a se logodi cu Scarlett.

„Mă căsătoresc și este un lucru atât de nebun. Am fost speriat de căsătorie atât de mult timp, deoarece de fiecare dată când am vorbit cu cineva care tocmai s-a căsătorit sau a fost pe cale să se căsătorească zicea:” Oh Doamne, trebuie să o faci … Ce s-ar putea merge rău? Apoi vorbești cu cineva care este căsătorit de cinci ani și spun că: „Nu te grăbi… ai toată viața în fața ta”.

 

Actrița Scarlett Johansson și Colin Jost, star SNL, au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu în noiembrie 2017. Pentru Jost, aceasta va fi prima căsătorie, în timp ce Johansson a mai fost căsătorită anterior cu Ryan Reynolds (2008-2010) și Romain Dauriac (2014-2017). Ea are o fiică, Rose, în vârstă de 5 ani, din căsătoria cu Dauriac.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton