Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scarlett Johansson și Romain Dauriac au finalizat divorțul. Uite cine a obținut custodia copilului!

Scarlett Johansson și Romain Dauriac au finalizat divorțul. Uite cine a obținut custodia copilului!

de Redactia Tvmania

După ce la începutul acestui an Scarlett Johansson (32 de ani) și Romain Dauriac (35 de ani) anunțau că vor divorța, iată că procesul a ajuns la final, informează Dailymail.com.

 

Divorțul celor doi a fost finalizat marți în cadrul unui tribunal din Manhattan. În cadrul procesului s-a stabilit și custodia fiicei lor Rose Dorothy, după ce Scarlett și Romain au luptat să obțină custodia fiecare pe cont propriu, ba chiar fostul soț al actriței plănuia să se mute cu fiica lor în Franța.

Într-un final, custodia a fost obținută de Scarlett Johansson care plănuiește să se mute la New York alături de micuța în vârstă de trei ani.

 

„Rămânem prieteni apropiați și părinți cu un angajament comun de a ne crește fiica într-un mediu iubitor „, au declarat foștii parteneri în cadrul unei declarații comune.

 

Actrița și jurnalistul de origine franceză s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în anul 2014. La începutul acestui an, Scarlett a fost cea care a înaintat cererea de divorț alături de o cerere pentru custodie.

Anterior actrița a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds (2008-2011) și de curând a fost surprinsă de paparazzi în prezența actorului din Saturday Night Live, Collin Jost.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton