Homepage  / Articole

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au despărţit

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au despărţit

de Redactia Tvmania

Plouă cu despărţiri la Hollywood la final de an: ieri, cuplul din „Dexter” a anunţat că divorţează, astăzi Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au dat un comunicat că mariajul lor a luat sfârşit.

Cei doi actori au decis să pună punct mariajului lor de doi ani, cea care a iniţiat procedura fiind actriţa de 26 de ani. Scarlett – care este într-o vacanţă în Jamaica alături de câţiva prieteni – îşi caută deja casă în New York.

„Am intrat în această căsnicie cu multă dragoste şi cu dragoste şi bunătate o şi părăsim. Nu ne aşteptăm ca presa să ne acorde intimitate, dar o vom aprecia dacă acest lucru se întâmplă”, susţin cei doi într-un comunicat de presă comun.

Potrivit presei americane, Scarlett era nefericită de ceva vreme, din cauză că petrecea foarte puţin timp alături de soţul ei, plecat multă vreme la filmări. Aceasta ar fi anunţat că vrea să divorţeze acum două săptămâni, deşi zvonurile că ei nu se mai înţelegeau circulă de astă vară.

În septembrie, Ryan (34 de ani), desemnat recent de revista „People” cel mai sexy bărbat în viaţă, admitea că mariajul nu era chiar ceea ce se aştepta să fie, în timp ce Scarlett declara într-un interviu că „nu ştiu despre căsătorie nimic în plus faţă de alţii sau cum să o fac să meargă”.

Ryan şi Scarlett s-au logodit în mai 2008, iar în luna septembrie a aceluiaşi an s-au căsătorit într-o ceremonie discretă la Vancouver, unde au fost invitaţi doar familia şi puţini prieteni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton