Homepage  / Vedete străine

Scarlett Johansson și-a vândut casa de lux, dar cu o pierdere majoră. Ce sumă a obținut și cum arată vila

Scarlett Johansson și-a vândut casa de lux, dar cu o pierdere majoră. Ce sumă a obținut și cum arată vila
9

de Roxana Mirea,

Scarlett Johansson a reușit, în sfârșit, să își vândă casa, penthouse-ul din Manhattan. Din nefericire pentru actriță, ea a ieșit în pierdere pentru că nu a reușit să obțină suma pe care a cerut-o inițial. Iată câți bani a câștigat Scarlett Johansson de pe urma vânzării casei de lux, dar si cum arată locuința.

Scarlett Johansson a reuțit să își vândă casa de lux

După aproape doi ani pe piață, Scarlett Johansson și-a vândut în sfârșit penthouse-ul din Manhattan.

Actrița nominalizată la Oscar, în vârstă de 38 de ani, a achiziționat Sutton Place cu două dormitoare și două băi în urmă cu mai bine de un deceniu, în 2008, pentru 2,1 milioane de dolari. Ea l-a vândut cu doar 1, 87 milioane de dolari pe 11 martie, potrvit New York Post.

Pe lângă pierderea de 223.000 de dolari, renovările și actualizările suplimentare costisitoare ale proprietății de-a lungul anilor se adaugă la pierderile actriței. Dar, cu o valoare netă estimată la 165 de milioane de dolari și considerată cea mai bine plătită actriță din lume în 2018 și 2019, este probabil ca vedeta din „Black Widow” să nu își bată prea mult capul din cauză că nu a obținut profit de pe urma vânzării locuinței.

Scarlett Johansson vend son appartement à Manhattan, New York pour 2,3 millions de dollarsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Chiar dacă inițial listarea casei a fost pentru 2,5 milioane de dolari în iulie 2020, actrița Marvel nu a reușit să își asigure un cumpărător nici după ce a redus prețul la 1,89 milioane de dolari în decembrie. În timp ce a rămas pe piață, a fost listată pentru închiriere la 6.500 de dolari pe lună.

Cu vedere la East River, casa are o terasă cu vedere la orizont și spațiu pentru mesele în aer liber. Casa mai include podele din lemn de esență tare, ferestre glisante din podea până în tavan și o bucătărie deschisă modernă, cu blaturi de marmură de lux. Există, de asemenea, un dressing extins în suita principală.

Facilitățile clădirii postbelice includ un portar cu normă întreagă, o spălătorie suplimentară și un garaj.

Între timp, soțul ei și vedeta „Saturday Night Live”, Colin Jost, și-a listat vechiul duplex din West Village în octombrie și are deja o ofertă în așteptare pentru casă.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton