Homepage  / Cinema

Scenaristul filmului „Bun venit în Zombieland” anunță partea a doua

Scenaristul filmului „Bun venit în Zombieland” anunță partea a doua

de Redactia Tvmania

Comedia horror cu Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg și Abigail Breslin într-o lume postapocaliptică plină de zombie, „Bun venit în Zombieland” / „Zombieland” (2009), a devenit un film cult o dată cu trecerea timpului. Deși s-a tot vorbit despre o urmare, aceasta nu a ajuns niciodată să se și concretizeze. Dar acum, coscenaristul filmului, Paul Wernick, a dat amănunte despre partea a doua într-un interviu pentru Vulture.

Conform acestuia, avem motive de bucurie: „Ne apropiem de aniversarea a 20 de ani de la «Zombieland», care a avut premiera în 2009. Nu știu ce cadou ar fi mai frumos pentru cea de-a 20-a aniversare, poate doar un «Zombieland 2». Eu sper ca la începutul lui 2019 să începem filmările, pentru a-l avea pe marile ecrane în octombrie 2019. Cu distribuția originală chiar”, a declarat Paul Wernick.

Deocamdată nu se știe nimic despre scenariu, iar Wernick s-a abținut de la orice spoiler: „Știu desigur ce se întâmplă, dar nu vă pot spune. Ceea ce vă pot spune este că fanii filmului «Bun venit în Zombieland» care sperau într-o continuare își vor vedea visul cu ochii curând, chiar foarte curând”.

„Bun venit în Zombieland” a avut premiera pe 2 octombrie 2009. Cu un buget estimat la peste 23 de milioane de dolari, comedia horror a încasat peste 102 milioane de dolari. Plus 9 premii și alte 28 de nominalizări la festivalurile de gen.

Puteți vedea aici trailer-ul oficial al comediei „Bun venit în Zombieland”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton