Homepage  / Seriale / Seriale americane

Scenariul serialului „Watchmen” este „incredibil”, spune HBO

Scenariul serialului „Watchmen” este „incredibil”, spune HBO

de Redactia Tvmania

Iar filmările pentru noul serial de la HBO, „Watchmen”, vor începe în curând.

Încă de când s-a terminat „Cei rămași” / „The Leftovers” (2014), Damon Lindelof lucrează la adaptarea pentru televiziune a benzilor desenate „Watchmen”, pentru HBO. Șeful de programe de la HBO, Casey Bloys, aflat la conferința Television Critics Association, din Pasadena, a fost întrebat de jurnaliștii americani în ce stadiu se află producția.

„Am citit scenariul și este incredibil. Sunt uluit. Cred că vom începe filmările anul acesta”, a declarat Casey Bloys, preluat de hollywoodreporter.com.

Damon Lindelof vrea să schimbe modul în care sunt văzuți supereroii cu noua serie „Watchmen”.

Ce-a mai declarat Casey Bloys:

  • „Urzeala tronurilor” – A citit scenariul ultimului sezon și știe cum se va termina: „Va fi măreț. E fantastic. Fanii vor fi foarte, foarte fericiți”. Știe cine va urca pe Tronul de fier: „Nu pot să răspund la întrebarea asta!”.
  • „Marile minciuni nevinovate” – Sezonul al doilea nu va veni în 2018: „Nu. Vor începe filmările în primăvara asta. Nu va ajunge pe post în 2018”.
  • „True Detective” – Și noul sezon, al treilea, din „True Detective” va avea premiera tot anul viitor: „În 2019, va ajunge pe post”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton