Homepage  / Filme Online / Netflix

Scenele intime din „You”, sezonul 3, o adevărată provocare pentru Penn Badgley și Victoria Pedretti

Scenele intime din „You”, sezonul 3, o adevărată provocare pentru Penn Badgley și Victoria Pedretti

de Roxana Mirea,

Pentru Joe (Penn Badgley) și Love (Victoria Pedretti) au întâmpinat mai multe provocări în sezonul 3 al serialului „You”, de pe Netflix. Cei doi s-au căsătorit, s-au mutat într-o zonă izolată din nordul Californiei și au devenit părinți pentru prima dată. Ei bine, în ceea ce-i privește pe actori, cea mai mare provocare a acestui sezon a fost reprezentată de pandemia de coronavirus.

Mai multe scene din „You” au fost tăiate din cauza pandemiei

„Am fost cu adevărat norocoși că am putut să facem asta și a fost foarte distractiv să scriem această poveste și să o filmăm”, spune producătoarea Sera Gamble, potrivit Entertainment Weekly. „Este un serial foarte distractiv la care să lucrezi, dar este cert cel mai greu lucru pe care l-am făcut în întreaga mea carieră.”

Din cauza pandemiei, au fost nevoiți să taie un anumit număr de scene din acest sezon.

„Au existat rescrieri semnificative pe tot parcursul sezonului pentru a încerca și a negocia în jurul acestor scene care ar necesita o mulțime de oameni”, a spus Penn Badgley.

Dar când vine vorba de scenele pe care le-au păstrat, cea mai mare provocare pentru Penn Badgley și Victoria Pedretti au fost scenele intime.

„M-am simțit foarte norocoasă că încep relațiile lor în contradicție unul cu celălalt, navigând în stânjeneala de a fi părinți, pentru că mi s-a părut ciudat să fim intimi, din punct de vedereze fizic, foarte devreme, chiar dacă se presupunea că suntem un cuplu căsătorit” a declarat Victoria Pedretti.

Penn Badgley și Victoria Pedretti, în „You”

Scenele intime, o adevărată provocare pentru actorii din „You”

Așa cum spunea și Sera Gamble: „Acesta nu este un serial în care poți fi ceva de genul „Nimeni nu se va săruta. Va fi bine ”. Așa că a fost nevoie de luni de zile pentru a afla cum să facem asta în siguranță.”

Pe măsură ce timpul și procesul de filmare a înaintat, Victoria Pedretti spune că a început să se simtă mai în largul său.

„Este ciudat. Avem un raport”, spune ea. „Am mai jucat un cuplu înainte, dar nu imediat după ce am trecut printr-o pandemie”.

Penn Badgley a fost de acord și a adăugat: „Este adevărat, implicațiile tuturor acestor lucruri s-au simțit cu adevărat.”

Sera Gamble recunoaște că dacă ar fi început să lucreze la sezon mai târziu – spre deosebire de februarie 2020 – s-ar fi putut gândi la încorporarea pandemiei în poveste. „Poate că am fi fost ceva de genul „Joe într-o pandemie și purtând mască este interesant ”, spune ea. Dar a fost atât de devreme, încât nu s-au gândit la asta, ceea ce ea simte că a fost în cele din urmă un lucru bun. „Cred că ne ajută să facem ceva care să fie distractiv și care să nu aibă legătură cu știrile din acea dimineață”.

La urma urmei, Joe și Love au destulă dramă cu care să se confrunte.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton