Homepage  / Știri

Scherzinger, de la periuţă de dinţi la Pussycat Dolls

Scherzinger, de la periuţă de dinţi la Pussycat Dolls

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa şi actriţa de 32 de ani a fost refuzată pentru rolul unei periuţe de dinţi dansatoare dintr-o reclamă la pastă de dinţi, iar aceasta a fost picătura care a umplut paharul şi a determinat-o să-şi împlinească visurile muzicale, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Nicole Scherzinger a dezvăluit că a avut de îndurat mai multe refuzuri, iar cel pentru rolul periuţei i s-a părut “zguduitor”, dar astfel a căpătat puterea necesară pentru a dovedi că poate să aibă succes în showbiz.

“Am ratat roluri în câteva filme mari când mergeam la castinguri la începutul carierei mele. Am fost foarte aproape, dar n-am primit niciodată marele job”, a explicat lidera Pussycat Dolls.

“Pe TV, am dat o dată o probă pentru o reclamă la Colgate. Eram disperată după rol. Nu m-au distribuit în rolul periuţei dansatoare şi aş fi fost spectaculoasă!”, a continuat Scherzinger.

Deşi refuzul a afectat-o şi pentru că avea nevoie disperată de bani, frumoasa brunetă s-a hotărât să-şi urmeze pasiunea muzicală şi a descoperit, în sfârşit, succesul în domeniu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton