Homepage  / Vedete străine

Schimbare de look! Angelina Jolie arată tot mai mult precum Jennifer Aniston

Schimbare de look! Angelina Jolie arată tot mai mult precum Jennifer Aniston
7

de Cătălina Matei,

Tocmai s-a lansat în modă, cu un brand propriu, iar cele mai recente apariții ale sale în spațiul public i-au uimit pe fani. După ani la rând în care a foșt șatenă, Angelina Jolie a ales acum o altă nuanță: și-a vopsit părul blond. Noua sa culoare, dar și felul în care se coafează, i-au făcut pe internauți să o compare cu o altă fostă soție de-ale lui Brad Pitt, și anume cu Jennifer Aniston.

Într-o postare pe Instagram a celor de la Britsh Vogue, Angelina Jolie apare cu noul său look: blondă. Transformarea actriței în vârstă de 48 de ani coincide cu un moment important din viața sa, și anume lansarea unui brand de modă, Atelier Jolie.

Nu este prima dată când Angelina Jolie apare blondă, mulți dintre cei care au comentat pe Internet și-au adus aminte de perioada în care celebra actriță a jucat în drama „Girl, Interrupted”. Însă nunața de blond pe care o afișează acum și felul în care își aranjează părul i-au determinat pe mulți să o compare cu Jennifer Aniston, fosta soție a lui Brad Pitt.

Părul lui Aniston”, „Arată ca Jennifer Aniston”, au scris mai mulți internauți în comentarii.

Însă  trecerea la această nuanță deschisă de blond nu a fost una bruscă. De câteva luni încoace, Angelina Jolie și-a deschis părul treptat, după cum se observă în forografiile publicate în ultima perioadă.

Ce colecție vestimentară va lansa Angelina Jolie

Actrița din „Maleficent” a anunțat de curând colaborarea cu designerul Gabriela Hearst pentru viitoarea colecție Chloe, ce va fi lansată de brandul Atelier Jolie . Inspirată de garderoba Angelinei, viitoarea colecție va fi compusă din haine de seară și va prezenta siluete fluide, oferind în același timp o estetică atemporală în conformitate cu viziunea lui Jolie „de a crea piese unice care întruchipează creativitatea și scopul personal”, se arată în postările de pe contul oficial al colecției de pe Instagram.

La rândul ei, designerul Gabriela Hearst a spus într-o postare, tot pe Instagram, că… „Din momentul în care am auzit despre viziunea Angelinei pentru Atelier Jolie, am crezut în ea. Este o modalitate de a-i susține pe ceilalți prin frumusețea creației și prin respectul profund pentru mediu”.

Angelina Jolie a declarat, potrivit British Vogue, că va dona câștigurile din această colaborare pentru a investi în „programe pentru croitori și artizani la Atelier Jolie”.

Angelina Jolie, rugăminte pentru fanii ei, la 15 ani de la moartea mamei saleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton