Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Schimbare de look după „Survivor România”: Mellina s-a îngrășat 10 kilograme. „Mi se face pielea de găină”

Schimbare de look după „Survivor România”: Mellina s-a îngrășat 10 kilograme. „Mi se face pielea de găină”
6

de Redactia Tvmania

După revenirea în țară, după experiența trăită la „Survivor România”, în Republica Dominicană, Mellina a trecut printr-o schimbare mult dorită: artista s-a îngrășat și s-a întors la un stil de viață normal.

Mellina a participat la „Survivor România”, unde a concurat alături de alte nume cunoscute din showbiz pentru marele premiu pus în joc de Kanal D. Acolo, artista a slăbit foarte multe kilograme, iar fața i s-a umflat din cauză hormonală.

Mellina s-a îngrășat 10 kilograme (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După eliminare și întoarcerea în România, vedeta a recunoscut că experiența „Survivor” a fost grea, scrie libertatea.ro. Totodată, Mellina și-a dat seama că timpul petrecut alături de familie și prieteni este foarte important.

„De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îi mai visezi.

Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. Rewardurile s-au tot mărit pe parcurs. Mi-am dat seama că cel mai important este să petrec timp cu familia. Mi se face pielea de găină și acum”, a  mărturisit Mellina.

Sursa foto: https://www.instagram.com/mellinaofficial

CITEȘTE ȘI DESPRE ALTE VEDETE CARE AU TRECUT PRINTR-O SCHIMBARE DE LOOK

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton