Homepage  / Vedete / Muzică

Schimbare de look pentru solistul de la Carla’s Dream. Artistul a renunțat, parțial, la machiaj

Schimbare de look pentru solistul de la Carla’s Dream. Artistul a renunțat, parțial, la machiaj

de Cătălina Matei,

Trupa Carla’s Dream a lansat o nouă piesă, iar în videoclipul acesteia solistul afișează un look schimbat față de cel cu care ne-a obișnuit de mai bine de 10 ani încoace. Sergiu, așa cum este cunoscut de către publicul larg, a renunțat la machiajul dramatic fără, însă, a-și dezvălui fața.

Piesa „Doar tu” a celor de la Carla’s Dream a urcat rapid în trending pe YouTube și a ajuns pe locul 8 în doar 3 zile de la lansare. Videoclipul piesei este unul special, așa cum ne-a obișnuit Roman Burlacă, regizorul originar din Republica Moldova, cel care își pune amprenta pe clipurile trupei.

Două caractere. Două culori. Două căi și-un infinit de diferențe. V-am cuprins!”, a transmis trupa pe Instagram la lansarea piesei „Doar tu”.

În videoclip, solistul Carla’s Dreams apare îmbrăcat în haine albe pe-o parte și negre pe alta. Însă și chipul lui este în ton cu tema clipului. Pentru prima dată, Sergiu, numele sub care este cunoscut solistul trupei, renunță parțial la machiajul care l-a consacrat deja. Însă nu-și dezvăluie nici de data aceasta chipul.  Pe jumătate din față el e machiat cu negru, iar pe cealaltă parte are o mască albă.

Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams într-un an

Misterul din jurul indentității lui solistului trupei Carla’s Dreams este susținut încă de la lansarea formației și prin machiajul pe care îl folosește la fiecare apariție publică. Astfel, nimeni nu știe care este identitatea solistului, dar nici a colegilor lui. De fiecare dată, machiajul de pe fața lor este cu adevărat spectaculor, dar și costisitor. Paleta de culori și modelele îi fascinează pe toți cei care îi privesc. În cadrul unui interviu, Carla’s Dreams a dezvăluit la cât ajunge cheltuiala pentru machiajul fiecărui membru din formație.

Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a declarat Carla’s Dreams, potrivit wowbiz.ro.

De altfel, într-un alt interviu, Sergiu a declarat că își dorește să se retragă din muzică și din cauza machiajului care îi ia foarte mult timp. „Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial, care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat artistul în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

Totuși, chiar dacă nu i se cunoaște adevărata identitate, se crede că liderului trupei Carla’s Dreams ar avea aproape 58 de ani, potrivit spuselor sale. Prezent ca invitat în cadrul Webstock 2021, care a avut loc pe 7 octombrie 2021, „Sergiu” a spus: „Am 57 de ani… degrabă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton