Homepage  / Televiziune

Schimbare la iUmor 2022. Cine sunt cele două mari actrițe care vor face parte din juriul emisiunii în noul sezon

Schimbare la iUmor 2022. Cine sunt cele două mari actrițe care vor face parte din juriul emisiunii în noul sezon

de Andra Stana,

iUmor revine în grila postului Antena 1 pe 11 februarie, data la care începe sezonul 12 al show-ului. Fanii formatului vor avea parte de o surpriză. Juriul nu va mai fi format din trei membri, ca până acum. În schimb, la masă se vor așeza - alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo - persoane noi, diferite în fiecare ediție a emisiunii.

Show-ului de umor li se vor alătura, în sezonul cu numărul 12, nume noi. În promo-urile difuzate deja pe Antena 1, Delia, Bendeac și Cheloo au anunțat deja că vor avea colegi noi la masa juriului. Potrivit sursei citate, noul sezon se filmează în prezent.

Noutatea sezonului 12 este că în fiecare ediție un nou jurat de top li se va alătura acestora, la masa juriului. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon. Acestea vor demonstra din nou că umorul nu are limite. În ceea ce privește jurații iUmor, sezonul 12, se pare că două mari actrițe, celebre în România, se vor așeza la masa juriului, scrie click.ro.

Câte un jurat nou, în fiecare ediție „iUmor” din sezonul 12

Potrivit click.ro, în juriul de la iUmor, sezonul 12, se vor afla vedete, actori, oameni de radio și de televiziune. Printre numele vehiculate se află iubitele actrițe de televiziune și teatru Carmen Tănase și Rodica Popescu Bitănescu. Acestea au făcut show în edițiile din sezoanele trecute.

Rolul de jurat la iUmor i s-ar potrivi lui Carmen Tănase de minune. Aceasta a mai jucat în telenovele de la Acasă TV și Antena 1. De asemenea, a mai prezentat o emisiune alături de Pavel Bartoș, mai scrie sursa citată. În ceea ce o privește pe Rodica Popescu Bitănescu, aceasta a mai avut un moment în cadrul show-ului. Roast-ul său s-a viralizat rapid.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton