Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Schimbare majoră de look pentru Andreea Marin. Cum arată acum fosta Zână a surprizelor

Schimbare majoră de look pentru Andreea Marin. Cum arată acum fosta Zână a surprizelor
8

de Andra Stana,

Andreea Marin și-a uimit fanii, zilele trecute, când s-a afișat cu un nou look. Vedeta TVR s-a vopsit și a ales o culoare de păr pe care nu a mai încercat-o până acum. Urmăritorii săi i-au scris mesaje de laudă pentru alegerea făcută.

În mediul online, Andreea Marin s-a lăudat cu schimbarea de look prin care a trecut în această primăvară. Vedeta TV a reușit să impresioneze cu alegerea pe care a făcut-o, scrie libertatea.ro.

Fosta Zână a surprizelor și-a făcut suvițe blonde și a ales o nuanță mai deschisă pentru restul părului. Totodată, ea s-a lăsat pe mâna unui make-up artist profesionist, care a transformat-o cu ajutorul produselor de machiaj.

„Ceva special se întâmplă cu mine. Mulțumesc mult!”, a mulțumit Andreea Marin celor care s-au ocupat de schimbarea ei de look.

Schimbare-majora-de-look-pentru-Andreea-Marin.-Cum-arata-acum-fosta-Zana-a-Surprizelor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Ce schimbare reușită”

Fanii vedetei au fost încântați de noul look al vedetei și i-au făcut multe complimente.

„Wow, ce schimbare reușită! De fapt, pe omul frumos la chip și la suflet îl avantajează orice alege să poarte!”, „Wow, ce schimbare faină! Felicitări ție pentru curaj și celor care te-au transformat”, „Așa îți stă mai bine, draga mea  Te întinerește foarte mult!”, „Arăți de 30 de ani. Îți stă perfect!”, „E foarte bine blondă! Aș spune că este cel mai bine de până acum”, sunt o parte dintre comentariile primite de Andreea Marin.

Totodată, urmăritorii Andreei Marin și-au dat seama că vedeta poartă o nuanță nouă de ruj, iar buzele par să fie mai voluminoase, mai scrie sursa citată.

„Într-adevăr se vede schimbarea, dar deși toată lumea observă tunsoarea și culoarea părului, eu nu pot să trec cu vederea buzele. Cu mâna pe inimă pot spune că de la ele s-a produs marea schimbare. Suntem de aceeași vârstă și poate de aceea vă admir și apreciez cu întreaga mea ființă.

Sunteți un om special, frumos construit și bine educat, cu mult bun simț și înalte valori și mai ales de o frumusețe naturală și în același timp izbitor de fermecătoare. Vă admir și prețuiesc cu întreaga mea ființă și chiar sunteți un model de viață pentru mine. Respect pentru valoarea pe care o dați ființei numită femeie”, i-a spus o urmăritoare Andreei Marin.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton