Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Schimbare majoră de look pentru Gina Pistol. Cum și-a surprins fanii

Schimbare majoră de look pentru Gina Pistol. Cum și-a surprins fanii
17

de Andra Stana,

Gina Pistol și-a luat prin surprindere fanii cu ultima sa apariție în mediul online. Prezentatoarea TV s-a lăudat cu noua schimbare de look.

În ultima perioadă, Gina Pistol și-a surprins comunitatea de fani de pe Instagram. De curând, vedeta Antena 1 le-a arătat tuturor un machiaj special, care o îmbătrânea cu aproape 20 de ani. Marți, 5 aprilie, iubita lui Smiley a făcut o nouă schimbare majoră: în prim-plan a fost părul ei. Gina a abordat o nouă coafură, scrie wowbiz.ro.

Schimbare-majora-de-look-pentru-Gina-Pistol.-Cum-si-a-surprins-fanii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Gina Pistol a trecut printr-o nouă schimbare de look

Gina Pistol s-a întors la filmări, la puțin timp după ce fiica ei și a lui Smiley a împlinit un an.

Se pare că Gina Pistol a revenit în forță și este mai deschisă ca niciodată să încerce și altceva în materie de coafuri, mai scrie sursa citată.

Vedeta de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cât a durat să îi fie făcut părul în stil afro. Iubita lui Smiley a dezvăluit că a trebuit să stea pe scaun timp de două ore pentru coafura aleasă.

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol: „Mai suferă cineva de sindromul ăsta?”

Gina Pistol se împarte între locul de muncă, treburi casnice și creșterea fiicei ei. Nici când are o zi liberă, iubita lui Smiley nu se poate bucura de clipe de relaxare pentru că mereu găsește câte ceva de făcut. Gina Pistol le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram că are o problemă și că se confruntă cu sindromul „Sclava Isaura”.

Gina Pistol nu s-a putut bucura de ziua ei liberă pentru că mereu își găsește câte ceva de făcut. Iubita lui Smiley a simțit nevoia să se plângă urmăritorilor ei de pe Instagram, fiind curioasă dacă mai are cineva problema ei.

„Cum ar spune prietena mea bună, eu sufăr de sindromul Slava Isaura. De ce spune asta? Pentru că am o problemă. Eu nu pot să stau. Astăzi era ziua mea liberă și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut și parcă sunt în criză de timp. Sunt disperată să le fac pe toate, să fac cât mai multe. Mă epuizez, mă plâng că mă epuizez.

M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun pentru copil, după care am schimbat filtrele la umidificatoare, am pus apă în ele, apoi m-am apucat să gătesc, am strâns în urma mea, am spălat vasele, am filmat ceva, am montat ceva. Am băgat deja a doua mașină la spălat, pun hainele la uscat. Am de spălat toate pensulele pentru că luni am filmare.

Simt că mai am foarte multe de făcut și eu sunt deja epuizată și am luat o pauză să mă plâng pe Instagram pentru că fiica mea nu mă înțelege, încă, dar mai este cineva care suferă de sindromul ăsta? Eu și când sunt în vacanță, aspirator n-am ca să fac curățenie în camera de hotel. Andrei tot timpul face mișto de mine”, a povestit Gina Pistol despre problema cu care se confruntă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton