Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Schimbare majoră pentru Dani și Gabriela Oțil. Ce s-a întâmplat cu băiețelul lor în weekend

Schimbare majoră pentru Dani și Gabriela Oțil. Ce s-a întâmplat cu băiețelul lor în weekend
6

de Andra Stana,

Dani și Gabriela Oțil au sărbătorit într-un mod neobișnuit prima noapte în care au reușit să-și culce bebelușul singur în camera sa. Deși mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să aibă alt gen de planuri, care i-au trecut inclusiv Gabrielei prin minte, Dani a pus în practică altă idee.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au bifat un moment important în viața micuțului lor băiat. În weekend, Luca Tiago a dormit pentru prima oară singur în camera lui. După cum era de așteptat, Gabriela a avut emoții și nu a dormit toată noaptea, de grija celui mic, scrie click.ro.

”Prima noapte cu bebelușul în altă cameră a fost ciudată. Vă dați seama că nu am dormit, am făcut ture, mi se părea că se sufocă. El a și început să se întoarcă pe burtică și mi se pare că nu știe prea bine, sau poate știe și îmi fac eu prea multe griji”, a mărturisit Gabriela într-un story pe Instagram.

Gestul făcut de Dani Oțil în prima noapte când fiul lui a dormit singur în camera lui

Luca Tiago mai are puțin până la aniversarea celor șase luni. La nici jumătate de an de viață, Dani și Gabriela s-au gândit că ar fi momentul tocmai bun pentru o schimbare în rutina de somn a bebelușului lor. Până de curând, cel mic a dormit alături de părinții lui, în patul cel mare. Mai mult, Luca Tiago adormea doar o plimbare de câteva minute bune, în brațele părinților, prin casă.

”Dar se face din ce în ce mai greu și spatele meu nu mai poate. Așa că experimentăm o metodă nouă. Îl pun în pătuț, îl las acolo, îi pun o melodie. Dacă plânge foarte tare îl iau puțin în brațe, dar după aceea îl pun din nou în pătuț”, a explicat Gabriela.

În weekend, Gabriela a învățat una dintre cele mai dificile lecții pentru tinerii părinți, aflați la primul lor copil. ”Am învățat că trebuie să te ții tare, pentru că dacă el te simte puțin slab, gata!, s-a terminat”, a mai spus soția lui Dani Oțil, mai scrie sursa citată.

Schimbare-majora-pentru-Dani-si-Gabriela-Otil.-Ce-s-a-intamplat-cu-baietelul-lor-in-weekend-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce au făcut Dani și Gabriela Oțil în prima noapte fără bebelușul lor în patul lor

Așa cum se întâmplă în astfel de situații, în orice familie cu bebeluș mic acasă, Dani și Gabriela au fost atât de surprinși că le-a ieșit schema cu bebelușul care a adormit în camera lui, încât n-au știut ce să facă mai întâi.

În consecință, Dani i-a făcut „cadou” soției sale o vizionare de melodii de petrecere de pe vremea când Gabriela era prea tânără pentru a se uita la așa ceva, mai scrie sursa citată. Dialogul dintre cei doi, dezvăluit de Gabriela pe Instagram, a făcut deliciul fanilor celor doi.

Gabriela: E prima noapte în care copilul doarme singur în altă cameră.

Dani: Credeai că faci sex? Că te bucuri de viață?

Gabriela: La ce ne uităm?

Dani: La colaj. Uite, Axinte! Nu-l știi, că ești tânără. El e Axinte.

Gabriela: Cred că trebuia să fie o altfel de seară.

Dani: Oricum sexul a fost interzis la noi în casă!

De menționat că discuția dintre cei doi părinți s-au desfășurat într-o atmosferă relaxată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton