Homepage  / Seriale / Seriale americane

Schimbare neaşteptată! Ce actor a părăsit „Anatomia lui Grey”: „Mulțumesc tuturor fanilor”

Schimbare neaşteptată! Ce actor a părăsit „Anatomia lui Grey”: „Mulțumesc tuturor fanilor”

de Redactia Tvmania

„Anatomia lui Grey”, care a ajuns la sezonul cu numărul 17 și care a adus în scenariu pandemia de Covid-19, și-a luat (din nou) rămas bun de la unul dintre personajele seriei. Totul s-a întâmplat în episodul difuzat joi seară în Statele Unite.

Fanii seriei au aflat că Giacomo Gianniotti nu îl va mai interpreta pe Andrew DeLuca în serialul cu Ellen Pompeo în rolul principal. Așa cum am fost deja obișnuiți, practica nefiind deloc nouă pentru creatorii producției cu medici, personajul său a ieșit din peisaj brusc: DeLuca, un adevărat erou, și-a pierdut viața încercând să oprească un traficant de carne vie (parte a unei povești care a început să fie spusă în sezonul 16 al seriei și care s-a întins și pe parcursul actualului sezon, 17). 

Gianniotti a jucat în „Anatomia lui Grey” timp de șapte sezoane. Personajul său, DeLuca, a fost înjunghiat și a murit pe masa de operație. Potrivit hollywoodreporter.com, este cel de-al cincilea personaj principal din serial care își încheie povestea în urma unui eveniment tragic, ce duce la moartea sa; ultimul exemplu similar a fost ieșirea șocantă din serial a lui Patrick Dempsey și al lui Dereck Shepherd, acum aproape șase ani.

În episodul difuzat la americani pe 11 martie, DeLuca ajunge pe plaja imaginară pe care se afla deja Meredith (Ellen Pompeo), unde reușește să își ia la revedere de la aceasta, fosta lui mare dragoste, înainte să plece înspre asfințit. 

DeLuca se alătură astfel personajelor George (T.R. Knight), Derek (Patrick Dempsey), Mark (Eric Dane) și Lexie (Chyler Leigh) în panoplia de actori principali care au părăsit show-ul murind. În toate cele 17 sezoane din „Anatomia lui Grey”, doar 13 personaje principale au ieșit din peisaj „în viață”. 

Giacomo a transmis un mesaj fanilor

Chiar în ziua difuzării ultimului episod în care apare, Giacomo Gianniottti a scris un mesaj special pentru fanii săi, pe Instagram. 

„Mulțumesc tuturor fanilor care l-au iubit pe DeLuca la fel de mult ca mine. Să spun povestea lui a fost și va fi o onoare pentru mine. Mulțumesc, @GreysABC”, a scris actorul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton