Homepage  / Vedete româneşti

Schimbare radicală pentru Lavinia Petrea și familia ei. De ce Crăciunul acesta va fi cu adevărat special

Schimbare radicală pentru Lavinia Petrea și familia ei. De ce Crăciunul acesta va fi cu adevărat special
7

de Roxana Mirea,

Lavinia Petrea trece printr-o perioadă tare aglomerată. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV și soțul ei, Romulus Varga, au luat o decizie foarte importantă pentru familia lor. Lavinia Petrea a anunțat că acest Crăciun va fi cu adevărat special.

Prin ce schimbare majoră trece Lavinia Petrea și familia ei

Lavinia Petrea și soțul ei au luat o decizie importantă pentru ei și cei trei copii ai lor. Aceștia și-au cumpărat o nouă casă și speră să se mute până de Crăciun, care va fi unul cu adevărat special.

„Pentru noi va fi un Crăciun în primul rând special, pe care sper să îl petrecem în noua noastră casă. În această perioadă vom fi în toiul mutărilor și cu siguranță de Crăciun ne vom dori să fim, pentru prima dată, în noua noastră casă. Era un lucru pe care ni-l doream foarte mult și a devenit realitate”, a povestit, pentru Impact.ro, știrista de la Pro TV.

Lavinia Petrea și soțul ei ș-au decis să se mute în casă nouă din cauza lipsei de spațiu. Cei doi soți au împreună trei copii: Mathias (8 ani), Klara (6 ani) și Karin (4 ani).

Lipsa de spațiu a fost primul motiv, primul criteriu pentru că acum copiii împart o singură cameră, este puțin mai mare, le-am cedat dormitorul nostru și ne-am mutat noi în dormitorul mic, dar Mathias are deja nevoie de intimitate, are nevoie de locul lui și aveam nevoie de o schimbare în sensul acesta”, a mai mărturisit Lavinia Petrea.

schimbare-radicala-pentru-lavinia-petrea-si-familia-ei.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Lavinia Petrea și familia se mută în casă nouă

Cele două fetițe ale știristei de la Pro TV nu vor să se despartă, așa că n-au de gând să doarmă fiecare în camera ei. Cele două vor împărți aceeași cameră și în noua casă. Din acest motiv, o cameră din noua casă va rămâne liberă până în momentul în care Karin își va dori să se mute.

Vor putea avea fiecare camera lui, însă fetele își doresc să rămână în continuare împreună. Matias va avea camera lui. Avem la dispoziție o cameră în care Karin se va putea muta în ea oricând își va dori”, a mai declarat vedeta.

„O să avem și o curte, dar destul de mică. Deși ne-am mutat la casă, nu-mi doream un spațiu foarte mare, ci un spațiu foarte bine organizat, să corespundă nevoilor noastre, mie îmi place așa mai cozy”, a mai precizat Lavinia Petrea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton