Homepage  / Vedete străine

Schimbare radicală de look pentru fiica Angelinei Jolie. Cum arată acum Shiloh Jolie-Pitt

Schimbare radicală de look pentru fiica Angelinei Jolie. Cum arată acum Shiloh Jolie-Pitt
11

de Cătălina Matei,

După ce anul trecut a impresionat prin outfit-urile sale feminine alături de mama sa, pe care a însoțit-o pe covorul roșu la mai multe evenimente, fiica Angelinei Jolie a revenit la „vechile obiceiuri”. Mai precis, la look-ul său băiețesc pe care l-a adoptat mulți ani la rând. Astfel, Shiloh Jolie-Pitt (16 ani) a fost fotografiată recent de paparazzi afișând o nouă frizură, care i-a redus drastic lungimea părului.

După ani buni în care a apărut doar în haine băiețești și afișând gesturi masculine, Shiloh Jolie-Pitt surprindea prin feminitate și multă grație când și-a însoțit mama la premierele de pe covorul roșu ale filmului „Eternals”,la sfârșitul lui 2021. Adolescenta purta rochii, era machiată și își lăsase părul lung.

Între timp însă, Shiloh, în vârstă acum de 16 ani, a revenit la „vechile pobiceiuri”. Zilele trecute, paparazzi au surprins-o pe tânără cu un nou look. Aceasta a fost fotografiată alături de sora ei, Zahara (18 ani), pe stradă, în Los Angeles, iar prima fiică biologică a Angelinei Jolie a renunțat la părul lung, bogat, și s-a tuns periuță. De asemenea, și outfit-ul pare scos din „vechea garderobă”:  Shiloh purta un hanorac oversize, o pereche de pantaloni scurți și teniși.

siloh-jolie-pitt-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Shiloh cu părul lung, scurt sau foarte scurt… nu contează! Va fi mereu la fel de frumoasă ca mama ei, Angelina Jolie”, a fost unul dintre comentariile  internauților care au postat pe rețelele de socializare. Și chiar au realizat colaje care să demnistreze acest lucru.

Angelina Jolie și copiii, traumatizați de presupusul abuz al lui Brad Pitt

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt părinții lui Maddox, în vârstă de 21 de ani, Pax, în vârstă de 18 ani, Zahara, în vârstă de 17 ani, Shiloh, în vârstă de 16 ani, Vivienne și Knox, în vârstă de 14 ani.

În plus, actrița din „Maleficent” a susținut că Pitt a devenit violent cu unul dintre copiii lor, dar și cu ea. Starul din „Fight Club”, în vârstă de 58 de ani, l-ar fi „sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față”. De asemenea, el „a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o”, se arată în dosar. „La un moment dat, a turnat bere pe Jolie; într-un alt moment, a turnat bere și vin roșu pe copii”.

Presupusa dispută a determinat-o pe Jolie să ceară divorțul de Pitt, câteva zile mai târziu, iar de atunci cei doi au fost implicați într-o luptă urâtă pentru custodie. În timp ce divorțul lor nu a fost încă finalizat, amândoi au fost declarați legal singuri în 2019.

Brad Pitt et Angelina Jolie a l’avant-premiere de „World War Z” a ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Foto: Profimedia; Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton