Homepage  / Știri / Vedete româneşti

Schimbarea de look cu care Lora și-a impresionat fanii. „Ești splendidă cu părul acesta!”

Schimbarea de look cu care Lora și-a impresionat fanii. "Ești splendidă cu părul acesta!”

de Redactia Tvmania

Lora este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbiz-ul autohton, cu peste 1,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Nu este apreciată doar pentru calitățile sale artistice, ci și pentru felul în care arată. Blondina poate fi cu ușurință catalogată printre cele mai frumoase femei din România, impresionând prin finețea și eleganța ei. Acum, Lora a ajuns să prezinte și o emisiune și o face foarte bine. Este extrem de apreciată pentru felul ei de a fi, pentru modul în care se îmbracă și cum se poartă. Lora este un exemplu de urmat pentru toate femeile. 

Cântăreața are o legătură strânsă cu fanii ei și postează constant imagini și clipuri pe rețelele de socializare, iar reacțiile acestora nu întârziere să apară. 

 

De curând, artista a publicat o fotografie în care apare cu o schimbare de look simpatică, adică cu părul creț. Admiratorii vedetei au apreciat felul în care arată și i-au lăsat numeroase comentarii, ”super look, să te mai faci creață”, ”ești splendidă cu părul așa”

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Reamintim că Lora îi ține locul Adelei Popescu, pentru a doua oară, la Vorbește Lumea. Solista îi va fi colegă lui Cove, Adela Popescu fiind însărcinată pentru a treia oară.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton