Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Schimbarea radicală prin care a trecut Gina Pistol. Cum s-a fotografiat vedeta de la „Chefi la cuțite”

Schimbarea radicală prin care a trecut Gina Pistol. Cum s-a fotografiat vedeta de la „Chefi la cuțite”
8

de Andra Stana,

Gina Pistol a terminat filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite”. De curând, vedeta Antena 1 a trecut printr-o schimbare majoră. Iubita lui Smiley a împărtășit cu fanii ei din mediul online o imagine din culisele show-ului de cooking. Cum arăta diva de 41 de ani.

Gina Pistol s-a pozat în timpul filmărilor ultimei ediții din noul sezon Chefi la cuțite. Iubita lui Smiley a demonstrat astfel că, în ultimele luni, a trecut prin câteva transformări notabile. Cu toate că nu a scăpat încă de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, prezentatoarea de 41 de ani le îndeamnă pe femei să își acorde atenție.

Gina Pistol, transformare totală. Ce a postat iubita lui Smiley

Iubita lui Smiley a menționat, într-o postare pe Instagram, că nu se află în cea mai bună formă. Cu toate acestea, vedeta lucrează la asta și face tot posibilul să aibă grijă de propria persoană. Acum mai bine de un an, Gina Pistol a devenit mămică.

De curând, Gina Pistol s-a fotografiat aranjată și machiată pentru filmările emisiunii Chefi la cuțite. Gina a mai recunoscut că le admiră pe femeile care reușesc mereu să arate atât de bine.

„Sunt departe de a fi în cea mai bună formă. Încă mă lupt cu kg în plus. Mă lupt cu ele (kilogramele), mă lupt cu oboseala (n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani – nici pe sarcină nu am dormit), dar sunt pe drumul bun. Drumul către mine. Mă regăsesc ușor, ușor. Am o fetiță minunată pe care o ador (jur pe roșu că-i tare simpatică) și un iubit tare bun (mind&soul…and body 😁), pe care-l iubesc cu toată ființa mea (inclusiv partea aia din mine mai intunecată aka UMBRA).

Ce voiam eu să subliniez cu aceasta poză SUPERBĂ (😂) este că: tre’ să mai scoți din când în când DIVA din tine la iveală!

Admir femeile care reușesc să arate așa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb și mie îmi place! 😁 (însa eu aș înnebuni la cap să mai am și grija asta).”, a scris iubita lui Smiley pe contul de socializare.

Imaginea postată de Gina Pistol a fost apreciată de aproape 40.000 de persoane.

Gina Pistol: „Atât de tare am strălucit, încât fiică-mea nu m-a recunoscut”

Cu ajutorul echipei de la Antena 1, Gina Pistol a fost transformată într-o divă. Vedeta le îndeamnă pe femei să nu uite de ele și să se aranjeze uneori, chiar dacă sunt mame, scrie fanatik.ro.

„Așadar, dragile mele, hai să mai uităm de oala de pe foc (totuși să oprești aragazul înainte), de mormanul de haine care așteaptă să fie călcate, de piața care așteaptă să fie făcută, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea să fie hrănită, casa care se vrea aspirată, proiectul care trebuie predat, etcetera (că lista-i lungă ca o zi de luni). Măcar pentru jumătate de zi! 😂

La finala @chefilacutite fetele m-au făcut să strălucesc din nou. 😁 Atât de tare am strălucit încât fiică-mea nu m-a recunoscut. 😂”, a continuat Gina Pistol pe pagina de Instagram.

Gina Pistol a slăbit enorm! Uite cum arată acum | GALERIE FOTOIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton