Homepage  / Articole

Schimbări de toamnă la „În puii mei!”

Schimbări de toamnă la „În puii mei!”

de Redactia Tvmania

FILMUL BATE VIAŢA. Situaţiile pe care le creează echipa de la „În puii mei!” depăşesc, în termeni de amuzament, evenimentele folosite ca sursă de inspiraţie.

FILMUL BATE VIAŢA. Situaţiile pe care le creează echipa de la „În puii mei!” depăşesc, în termeni de amuzament, evenimentele folosite ca sursă de inspiraţie.

Subiectele politice trec pe plan secund în noul sezon al show-ului de comedie „În puii mei!”, pentru a face loc glumelor inspirate de evenimentele din sfera mondenă şi socială. Din 9 octombrie, de la ora 20.30, Mihai Bendeac şi colegii săi vă aşteaptă cu personaje noi şi un serial dedicat lui Gigi Becali.

.

Mihai Bendeac, Monica Anghel, Daniel Buzdugan şi restul echipei de la „În puii mei!” revin în grila Antenei 1, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 20.30. Din moment ce realitatea românească, principala sursă de inspiraţie a comicilor, este în continuă schimbare, noul sezon aduce cu sine un alt decor. „Pereţii, ferestrele, scena care va găzdui toate momentele haioase din timpul emisiei vor fi transformate într-un mod surprinzător”, aflăm din comunicatul trimis de Antena 1.

Echipa umoristică de la Antena 1 a decis să schimbe abordarea, iar subiectele mondele şi sociale vor avea întâietate în faţa celor politice. În prima ediţie, telespectatorii vor face cunoştinţă cu Perversul de la Târgu Ocna, un nou personaj interpretat de Mihai Bendeac. Se întorc şi personajele consacrate: Florin Piersic face o vizită la stomatolog, Fernando de la Caransebeş îşi deschide drogherie, iar Marian Vanghelie ia cursuri de karate şi autoapărare.

O altă noutate ţine de lansarea, în premieră pe ţară, a unui serial „mockumentary”, al cărui personaj central va fi nimeni altul decât Gigi Becali. În plus, în emisiunea din 9 octombrie vor fi abordate, într-o manieră comică, desigur, subiectele care au tot făcut turul presei în ultima vreme: cazul romilor expulzaţi din Franţa si recentul scandal în care este implicat Irinel Columbeanu.

Un ingredient important al show-ului „În puii mei!” este muzica, motiv pentru care Mihai Bendeac şi Lora au pregătit piesa „Love the way you die”.

.

Ascultaţi aici piesa „Love the way you die”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ApMdz53JCxw[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton