Homepage  / Televiziune

Schimbări estivale la Pro TV. Cine va prezenta „Vorbește Lumea”

Schimbări estivale la Pro TV. Cine va prezenta „Vorbește Lumea”
4

de Cătălina Matei,

Din 18 iulie, emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV are parte de modificări. Mai precis, se schimbă formula de prezentatori. Astfel, în timp ce Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au intrat în vacanță, emisiunea produsă de Andreea Caranda continuă toată vara cu alte prezentatoare. Despre cine este vorba?

După aproape un an în care au făcut echipă la „Vorbește lumea”, Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu iau o pauză. Dacă băieții se întorc la radio, Adela Popescu va fi implicată într-un alt proiect alături de Cabral. Cei doi sunt prezentatorii show-ului „Sunt celebru! Scoate-mă de aici”, care se filmează în Republica Dominicană.

Însă emisiunea „Vorbește Lumea” continuă. „Ștefeta” a fost preluată de Emily Burghelea, Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin. Cele trei au fost alese în urma unui casting.

În timp ce Cosmina Păsărin a mai prezentat și anul trecut emisiunea „Vorbește Lumea”, Majda și Emily au participat doar în calitate de invitate, însă lumea televiziunii nu le este străină. Cele mai recente proiecte TV în care au fost implicate fiind „Femeia Alege”, pentru Majda Aboulumosha, la actualul Acasă TV, și „Acces Direct”, pentru Emily Burghelea – a fost asistenta Mirelei Vaida.

S-au plăcut de la prima vedere

Mai precis, de la casting, căci cele trei se știau dinainte. Cum au decurs însă „preselecțiile” pentru „Vorbește Lumea”?

„Prima întâlnire pentru Vorbește Lumea a decurs neașteptat de bine! Părea că ne cunoaștem de-o viață, am avut chimie pe loc și înainte să înceapă casting-ul am discutat subiecte destul de intime, despre viață, relații, tipologii de parteneri și toate acestea fără să ne cunoaștem prea bine! Pe Cosmina am mai întâlnit-o la evenimente, și pe Majda o știam din vedere dar de la cunoștințe până la confidente este un pas uriaș pe care noi l-am făcut instant pentru că am simțit că rezonăm la un alt nivel. Poate ne știm din altă viață…”, ne-a declarat Emily Burghelea.

„Am 23 de ani, sunt la început de drum și mă bucur că mi s-a dat șansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos! Este un pas uriaș pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetița mea, la creșă… Toate lucrurile s-au așezat exact așa cum trebuie”, a mai spus emoționată Emily.

În același timp, Majda Aboulumosha ne-a povestit: „A fost o întâlnire de parcă ne știam dinainte! Înainte să intrăm la Vorbește lumea am abordat subiecte și, deși, aveam păreri diferite, ne completam, ceea ce mi s-a părut foarte frumos. Pe Cosmina o știam mai bine pentru că ne-am mai întâlnit în diferite conjuncturi, dar pe Emily am cunoscut-o atunci și mi-a plăcut foarte mult energia ei. Sunt femei cu personalitate și asta o să conteze foarte mult”.

Totodată, Majda este convinsă cu lucrurile vor merge strună în noua formulă: „Să fac parte din această echipă frumoasă și fresh, pentru mine, este o adevărată plăcere. Avem o energie bună și îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-și bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineață, să învețe alături de noi lucruri despre viață și să se bucure la fiecare noutate. Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune și iubire în tot ce fac”.

Iar Cosmina Păsărin a adăugat: „Înainte de a avea primele întâlniri care au avut loc pentru pregătirea emisiunii, ne-am văzut la casting. Mi-a plăcut acea interacțiune și mă bucur că, în scurt timp, am și devenit colege. În trecut, am avut ocazia de a ne vedea și la diverse evenimente și este minunat că acest proiect ne oferă posibilitatea de a ne cunoaște mai bine”.

Cosmina-PasarinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton