Homepage  / Știri / Televiziune

Schimbări în grila Antena 1. Când va fi difuzat reality show-ul matrimonial „Mireasa”

Schimbări în grila Antena 1. Când va fi difuzat reality show-ul matrimonial „Mireasa”

de Andra Stana,

Peste o săptămână, de luni, 28 februarie, Antena 1 va trece printr-o serie de schimbări. Prima dintre ele o reprezintă faptul că emisiunea „Acces Direct” iese din grilă. Apoi, postul Intact a făcut unele modificări și în ceea ce privește „Mireasa”, emisiunea Simonei Gherghe. Iată ce e nou.

Schimbare de oră pentru „Mireasa”, emisiunea Simonei Gherghe

Începând din 28 februarie, reality show-ul matrimonial „Mireasa” va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Antena 1. Până atunci, emisiunea rămâne în grila Antena 1 între orele 14.00 – 16.00.

Reality show-ul matrimonial de la Antena 1 a ajuns deja la sezonul 5. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00 şi sâmbăta, de la 13:30, Mireasa aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste. Şi în acest sezon, emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete-pereche.

Serialul „Povești de familie” intră în grila Antena 1

Totodată, din 28 februarie, serialul Poveşti de familie va putea fi urmărit la Antena 1, de luni până vineri, de la ora 14:00 la 15.00. Cu alte cuvinte, înainte de show-ul „Mireasa”.

„Povești de familie” reprezintă o antologie de povești inspirate de probleme actuale pentru societatea românească. Serialul abordează în mod original subiecte dificile. Vorbim aici despre bullying, relațiile din sânul familiilor sau violența domestică, diferențele sociale sau efectele migrației.

Conceput ca un serial atât pentru părinți, cât și pentru copii, serialul reunește personaje și subiecte care reflectă diversitatea familiilor din România. „Povești de familie” abordează subiecte în care cele mai multe persoane se regăsesc.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton