Homepage  / Televiziune

Schimbări în grila Prima TV. Ce se întâmplă cu matinalul „Focus la prima oră”

Schimbări în grila Prima TV. Ce se întâmplă cu matinalul „Focus la prima oră”

de Andra Stana,

„Focus la prima oră” își schimbă ora de emisie. Emisiunea de știri de la Prima TV, prezentată de Irina Gologan și Daniel Osmanovici, va începe mai târziu, de săptămâna viitoare. Iar aceasta nu este singura modificare suferită de matinal.

Irina Gologan, despre schimbarea de oră a matinalului Prima TV: „Suntem fresh și pregătiți”

Prima TV a anunțat vineri că matinalul de știri „Focus la prima oră” va începe, de luni, 7 februarie, de la ora 8.00, în loc de ora 7.00, așa cum era inițial programat. De asemenea, potrivit comunicatului, emisiunea va avea și o durată mai scurtă, de două ore în loc de trei.

„Suntem fresh și pregătiți să facem diminețile telespectatorilor mai bune. Venim cu un vibe bun, cu informații utile, cu voie bună și știri echilibrate”, spune Irina Gologan, co-prezentator Focus la prima oră.

„Vom începe de la 8. De ce? Pentru că e important să ajungi la cei care te privesc cu informațiile de care au ei nevoie când au ei nevoie într-o formă cât mai apropiată de ei. Eu și Irina ne dorim să devenim partenerul alături de care cel de acasă comentează informațiile, să ne pregătim împreună pentru ce va urma peste zi, să fim diferiți. Toate schimbările sunt gândite în acest sens, așa că ne vedem de la 8 de luni până vineri”, spune Daniel Osmanovici, co-prezentator Focus la prima oră.

„Focus la prima oră” poate fi regăsit, de săptămâna viitoare, în grila Prima TV de luni până vineri, de la 8.00 la 10.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton